ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΑΠΡΙΛΗ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις, και ισάριθμες πορείες,  στην απεργία της 6ης Απρίλη στην πόλη της Βέροιας. Μία η συγκέντρωση στην οποία κάλεσε το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και στην οποία συγκεντρώθηκαν εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σχολικές καθαρίστριες και εκπρόσωποι των εργαζόμενων του δήμου Βέροιας και του νοσοκομείου Βέροιας και μία δεύτερη στην οποία καλούσε, σε άλλο σημείο της πόλης, το ΠΑΜΕ.

Στη συγκέντρωση που καλούσε το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, με σχετικά μαζικότερη συμμετοχή από προηγούμενες απεργιακές συγκεντρώσεις, ομιλητές προς τους συγκεντρωμένους ήταν ο πρόεδρος του, καθώς και οι πρόεδροι της ΕΛΜΕ Ημαθίας, του Συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ημαθίας και ο πρόεδρος των εργαζόμενων του Γενικού νοσοκομείου της πόλης. Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν η πρόεδρος των σχολικών καθαριστριών της περιοχής και ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο δήμο. Η απεργιακή συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με πορεία στην πόλη , στην οποία οι εργαζόμενοι με παλμό φώναξαν αγωνιστικά συνθήματα.

Να επισημανθεί πως το εργατικό κέντρο Βέροιας, για πολλοστή φορά, απουσίασε από την κινητοποίηση, καλώντας υποκριτικά τις προηγούμενες ημέρες τους εργαζόμενους της περιοχής στην κινητοποίηση του εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και ότι το ΠΑΜΕ ακολουθώντας για άλλη μία φορά τη διασπαστική τακτική των ξεχωριστών συγκεντρώσεων πραγματοποίησε για άλλη μία φορά ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το