Με αφορμή την επικείμενη Γ.Σ της Ε.Φ.Ε.Ε.Α στις 13 Οκτωβρίου και τις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την Π.Ο.Φ.Ε.Ε και την εκλογή νέου Δ.Σ της Ε.Φ.Ε.Ε.Α , που θα διεξαχθούν από 29 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου, o συνδυασμός του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ σας προσκαλεί να γνωριστούμε, να συζητήσουμε τα προβλήματα του Κλάδου καθώς και να επικοινωνήσουμε τις προτάσεις μας για την σημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζει το επάγγελμά μας.

Σας περιμένουμε την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του ρακάδικου ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ( Αγ.Δημητρίου 218, Μπραχάμι) να γνωριστούμε και να συζητήσουμε .
Ο συνδυασμός του ΔΙΚΤΥΟΥ δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2015 και κατάφερε στην σύντομη αυτή παρουσία του να εκλέξει έναν αντιπρόσωπο στο Δ.Σ της Ε.Φ.Ε.Ε.Α και 4 εκπροσώπους στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Σκοπός της συνάντησης είναι να κάνουμε έναν απολογισμό της δράσης μας στο Δ.Σ , να παρουσιάσουμε τις παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που αναλάβαμε στα πλαίσια της Π.Ο.Φ.Ε.Ε και να αναπτύξουμε τις θέσεις και προτάσεις μας πάνω στα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.
Θέλουμε την γνώμη – συμμετοχή – δράση κάθε ενεργού συναδέλφου για να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω και να διορθώσουμε τυχόν λάθη και αδυναμίες μας.
Δίνουμε χώρο στο διάλογο, επιζητούμε την γνωριμία με κάθε συνάδελφο που αγωνιά για το μέλλον του κλάδου και στοχεύουμε στο να επιχειρήσουμε μαζί με σκοπό να παρέμβουμε μέσα από τα συλλογικά μας όργανα.
Σκοπός μας είναι να δυναμώσει ο σύλλογος της Ε.Φ.Ε.Ε.Α, προσπαθούμε για μια Π.Ο.Φ.Ε.Ε εκφραστή του κλάδου, και όχι παρέα αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων, επαίτη παρατάσεων, και πρόθυμο ακόλουθο της όποιας κυβερνητικής πολιτικής.
Μπροστά στη συνεχιζόμενη επίθεση που δέχεται ο κλάδος , ας βρεθούμε και ας συντονίσουμε την αντίδραση μας.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το