Τα κενά Α’ φάσης που αφορούν τη Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα: Παρακάτω ακολουθούν πληροφορίες για τους αναπληρωτές και την ψηφιακή σύμβαση μετά την ανακοίνωση των προσλήψεων, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπαιδευτικού Λάμπρου Σιδερά στην ομάδα «Μισθολογικά και Εργασιακά Θέματα Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών».

Ειδικότερα:

Α) Μετά από 1 μέρα από την ανακοίνωση των προσλήψεων οι αναπληρωτές πρέπει να μπουν ΟΠΣΥΔ για να δηλώσουν σχολικές μονάδες.

Β) Μετά από αυτό και εντός 3 εργάσιμων ημερών οι αναπληρωτές θα λάβουν με γραπτό μήνυμα τη σχολική μονάδα που τοποθετήθηκαν.

Γ) Από εκεί και ύστερα παρουσιάζονται στη σχολική μονάδα που τοποθετήθηκαν για ανάληψη υπηρεσίας. Εκεί καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκτός από προϋπηρεσίες δημοσίου που υπάρχουν ήδη στο οπσυδ).

Δ) Το κάθε σχολείο δηλώνει στο Myschool την ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών.

Ζ) Οι αναπληρωτές μετά από τη σύναψη ψηφιακής σύμβασης εργασίας, μπαίνουν στην εφαρμογή “αναπληρωτές” https://anaplirotes.gov.gr/ με τα στοιχεία ταυτοποίησης (taxisnet). Συμπληρώνουν όποια στοιχεία είναι απαραίτητα και αποδέχονται ψηφιακά τη σύμβαση εργασίας. Από εκεί και πέρα υπάρχει και δυνατότητα για αντίγραφο της σύμβασης εργασίας σε pdf.

Δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το