Σήμερα Πέμπτη 13 Δεκέμβρη εκδικάζεται η υπόθεση συναδέλφου μετά από ανυπόστατες και ξεδιάντροπες κατηγορίες της LIDL εναντίον της. Αφού την ξεζουμίσανε για πάρα πολλά χρόνια τη συνάδελφο όπως και κάθε συνάδελφο, έφτασε η στιγμή να την αποζημιώσουν με μία απόλυση μαφιόζικου τρόπου αφού δεν την άφησαν να μιλήσει με κανένα συνάδελφό της και την έβαλαν σε ένα ταξί να φύγει άρον άρον από το χώρο εργασίας της. Την ανάγκασαν να υπογράψει κάτω από απειλές απόλυσης χωρίς αποζημίωση. 

Την ίδια χρονική περίοδο προχώρησαν σε ίδιου τύπου απολύσεις και σε άλλες πόλεις της χώρας επιδιώκοντας να αποταμιεύσουν κι άλλες χιλιάδες ευρώ στα ταμεία τους και την ίδια ώρα να τους αντικαταστήσουν με φτηνό, ευέλικτο εργατικό δυναμικό για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους από τον ιδρώτα των εργαζομένων. 

Αυτή η απόλυση είναι ωμή επίθεση στο δικαίωμά μας στην αποζημίωση, ένα δικαίωμα που έχει κατακτηθεί με αγώνες. Αυτή είναι η ανάπτυξη που οραματίζονται οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και γι’ αυτό οι εργαζόμενοι συμμετέχουμε οργανωμένα για την ανάκτηση των απωλειών και συλλογικές συμβάσεις εργασίας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Όλοι και όλες στην κινητοποίηση στα δικαστήρια αύριο Πέμπτη στις 09.00». 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το