Η καταδικασμένη ως εγκληματική οργάνωση ναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή, πραγματοποίησε χθες, υπό την ανοχή της Αστυνομίας, συγκέντρωση καπηλείας της επετείου των Ιμίων!

Λίγες ώρες νωρίτερα μια συμβολική συγκέντρωση (με σεβασμό στα μέτρα για την πανδημία) στο μνημείο των Ιμίων που επιχείρησε να πραγματοποιήσει ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνα-Πειραιά (όπως κάνει κάθε χρόνο ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό) δεν επιτράπηκε καθώς η αστυνομία είχε αποκλείσει το σημείο και δεν επέτρεψε στα περίπου 60 άτομα να προσεγγίσουν το μνημείο.

Το απόγευμα τα πράγματα έγιναν τελείως διαφορετικά : Οπαδοί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, συγκεντρώθηκαν πάνω στην μικρή πλατεία που βρίσκεται το μνημείο των Ιμίων, χωρίς να παρεμποδιστούν από την αστυνομία. Προφανώς ο συνωστισμός των φασιστών δεν ενοχλεί.

Όπως καταγγέλλει ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνα-Πειραιά:

“Αυτήν την στιγμή (σσ: 19:00) στις πραγματοποιείται συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο μνημείο των Ιμίων, με παρουσία της αστυνομίας. Ενώ το πρωί η αντιφασιστική συγκέντρωση έγινε προσπάθεια να αποκλειστεί από την αστυνομία με εντολή της κυβέρνησης οι φασίστες ανενόχλητοι έχουν υψώσει ελληνικές σημαίες και σημαίες με την σβάστικα.
Καταγγέλλουμε τον κ. Χρυσοχοΐδη και την στάση της αστυνομίας, που ανέχονται την παρουσία φασιστών, υποστηρικτών μιας εγκληματικής οργάνωσης, καταδικασμένης πλέον από το (δικό τους κιόλας) σύστημα δικαιοσύνης.
Με την στάση αυτή, στηρίζουν το μίσος. Με την στάση αυτή νομιμοποιούν την παρουσία της Χρυσής Αυγής στον δρόμο και είναι υπεύθυνοι για ο,τι προκύψει από αυτή.

Για άλλη μια φορά το κράτος δείχνει με ποιανού το μέρος είναι. Για άλλη μια φορά επιλέγει τους λύκους.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το