Το σάλο που ακολούθησε τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη ότι φταίει ο τουρισμός για την έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, σχολιάζει η Έλενα Ακρίτα.

Η δήλωση παραδοχής της εγκληματικής κυβερνητικής πολιτικής που έχει κοστίσει στη Δημόσια Υγεία – και όχι μόνο – από τον υπουργό Ανάπτυξης, έρχεται να «ξεσκεπάσει» την απόπειρα της κυβέρνησης να βγάλει τον τουρισμό εκτός της «εξίσωσης» των παραγόντων που οδήγησαν σε έξαρση της επιδημίας στην Ελλάδα.

«Τόσους μήνες που το γράφουμε, είμαστε εμπαθείς, ψεύτες και κακοί αθρώποι γενικώς» σχολιάζει σχετικά η Έλενα Ακρίτα για την παραδοχή Άδωνη, και συμπληρώνει «Τώρα που Θεσσαλονίκη κι Αθήνα γίνονται Μπεργκαμο τώρα θυμήθηκαν τα ανοιχτά σύνορα οι τύποι».

«Θα κάνουν κι επιλογή στις ΜΕΘ ποιος ζει ποιος πεθαίνει, φύγε ‘συ έλα ‘συ στη ζωη και τον θάνατο. Και θα μάς μιλάει ο Μητσοτάκης για ατομική ευθύνη. Ποιος; Ο Μητσοτάκης. Που δεν ανέλαβε πολιτική ευθύνη ποτέ και για τίποτα.» συνεχίζει.

H ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Ο πρώην τηλεπωλητής νανογιλέκων και νυν υπουργός παραδέχεται ότι κακώς λέει ανοίξανε τον τουρισμό. Τόσους μήνες που το γράφουμε, είμαστε εμπαθείς, ψεύτες και κακοί αθρώποι γενικώς. Τώρα που Θεσσαλονίκη κι Αθήνα γίνονται Μπέργκαμο τώρα θυμήθηκαν τα ανοιχτά σύνορα οι τύποι.

Θα κάνουν κι επιλογή στις ΜΕΘ ποιος ζει ποιος πεθαίνει, φύγε ‘συ έλα ‘συ στη ζωη και τον θάνατο. Και θα μάς μιλάει ο Μητσοτάκης για ατομική ευθύνη. Ποιος; Ο Μητσοτάκης. Που δεν ανέλαβε πολιτική ευθύνη ποτέ και για τίποτα.

Καμιά λίστα Πέτσα και καμία ζαρντινιέρα στο Σύνταγμα του Μπακογιάννη δεν σάς σώζει. Ο Μεγάλος Περίπατος για σάς μόλις αρχίζει

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το