Ένα αεροπλάνο  προσγειώνεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Και άξαφνα… αχός βαρύς απλώθηκε στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες. Οργή στα δημοσιογραφικά «γκεμπελιστήρια» του ΣΚΑΙ και των συν αυτώ ΜΜΕ.

Ο λόγος; Το αεροπλάνο ήταν το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας ! Δεν ήταν από κάποια διαπιστευμένη «δημοκρατία»! Δεν ήταν το κυβερνητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, ή της Σαουδικής Αραβίας, ή της Βραζιλίας, ή της Ουκρανίας, ή του Ισραήλ, ή…. ή… Τέτοια αεροπλάνα μπορεί να σταματάνε για ανεφοδιασμό ή άλλους λόγους και να μην τρέχει τίποτα. Ήταν όμως… το αεροπλάνο από τον «όξω από δω»!

Και άναψαν τα αίματα… και φούντωσαν τα σενάρια συνωμοσίας και οι ύβρεις προς την στοχοποιημένη «δικτατορία», από την διαπιστευμένη «δημοκρατία»… των ΗΠΑ!

Και η Σπυράκη, του Μητσοτάκη, συμπλήρωσε με 4 ερωτήματα… «δριμύτατα κατηγορώ». Γιατί προσγειώθηκε στην Ελλάδα το κυβερνητικό αεροσκάφος; Έλα ντε… απαντάνε τα φερέφωνα. Ειδικά την στιγμή που είναι γνωστό, λέει η Σπυράκη, ότι η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας (διαπιστευμένη και αυτή… από τις ΗΠΑ), «καταγγέλλει το «καθεστώς Μαδούρο ότι με το κυβερνητικό αεροσκάφος μεταφέρει χρυσό και χρήματα και κυβερνητικούς αξιωματούχους;»

Απολύτως παραδεκτό και αποδεκτό το σχόλιο! Από πού και ως πού η νόμιμη κυβέρνηση μιας χώρας, μεταφέρει με το κυβερνητικό αεροσκάφος της, χρήματα, ή χρυσό, ή ότι άλλο, χωρίς να το εγκρίνει η Σπυράκη, ο Μητσοτάκης, η ΕΕ, ο Τραμπ και λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις». Είναι γνωστή η νέα «οικουμενική αρχή της δημοκρατίας», ότι η εκλεγμένη, από τον περασμένο Μάη, κυβέρνηση της Βενεζουέλας επιβάλλεται για λόγους «δημοκρατίας» να παραχωρήσει την κυβέρνηση στην μαριονέτα των ΗΠΑ. Αν το κάνει, τότε μόνο, το κυβερνητικό αεροσκάφος θα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει… Τραμπ… θέλοντος και Σπυράκη… “επιτρέποντος”.

Από κοντά και τα αποκαΐδια του ΠΑΣΟΚ με τον Λοβέρδο (διαπιστευμένος και αυτός) να εξεγείρεται. Και να συμπληρώνει την Σπυράκη που απαιτεί για μια ακόμη φορά να μάθει ποιες είναι «οι σχέσεις Τσίπρα και Παπά με την κυβέρνηση Μαδούρο».  Και αυτοί όμως σπεύδουν να «καθησυχάσουν» τους ευαίσθητους σε θέματα «δημοκρατίας» εσωτερικούς και εξωτερικούς θιασώτες της… «Για ανεφοδιασμό προσγειώθηκε και τίποτε άλλο». Και η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας με ανακοίνωση της διαβεβαιώνει ότι «κανείς δεν επισκέφθηκε τον υπουργό κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού»! Ευτυχώς για την «παγκόσμια δημοκρατία»! Κανείς δεν ήρθε σε επαφή με όσους… αντιστέκονται!

Απεταξάμην τρεις φορές είπαν όλοι… παλιοί και νέοι λακέδες… των ΗΠΑ.

Φτάνει πια με την υποκρισία, τον κρετινισμό και τον κυνισμό των γκεμπελίσκων.

Αλληλεγγύη στον λαό της Βενεζουέλας. Νίκη της Βενεζουέλας ενάντια στην ιμπεριαλιστική επίθεση θα είναι νίκη των λαών, της ειρήνης και της δημοκρατίας.

Βασίλης Πετράκης, μέλος της ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το