Σε παράκρουση, ουρλιάζοντας, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε με στόμφο ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση πανηγυρίζουν για τους 125 νεκρούς από κορωνοϊό ανά εκατομμύριο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, άρχισε να διαβάζει τα στατιστικά των νεκρών από κορωνοϊό σε ευρωπαϊκές χώρες, για να αποδείξει ότι η κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα τέλεια.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν πανηγυρίζει για τον αριθμό των νεκρών, απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους: 

«Ναι, ότι είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο το πανηγυρίζουμε!!!  εσείς δεν ξέρω πώς πανηγυρίζετε στη ζωή σας. Εγώ, ότι κυβερνάμε μια χώρα και είναι 12 φορές καλύτερη από Βέλγιο το πανηγυρίζω ΝΑΙ! Είμαστε καλύτεροι από όλους».

«Η Ελλάδα μας τα πηγαίνει καλύτερα» είπε φωνάζοντας, γιατί το «Βέλγιο, μία από τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης, είναι 12 φορές χειρότερα από τη χώρα μας». 

«Πανηγυρίζουμε όταν έχουμε 125 θύματα» τόνισε ο υπουργός απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο στον οποίο απάντησε και επανέλαβε μάλιστα το εξής: «Ναι, ότι είμαστε 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο το πανηγυρίζουμε».

Η προσπάθεια του Άδωνι Γεωργιάδη και της κυβέρνησης να κάνει βολικές και επιλεκτικές συγκρίσεις με άλλες χώρες, για να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες της για τη διαχείριση της πανδημίας, είναι εξοργιστική και μακάβρια.

Ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει την ώρα που η χώρα μας έχει φθάσει να χάνει πάνω από 100 ανθρώπους την ημέρα, το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του, ενώ χθες Κυριακή η χώρα μας είχε τη δέκατη χειρότερη επίδοση παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό της.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το