ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καθηγητών Περιστερίου

Την Τρίτη 5/12 συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές της ΕΛΜΕ

9.00 – 19.00, 1ο ΓΕΛ-1ο Γυμνάσιο Περιστερίου

στέλνουμε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης των εκπαιδευτικών στα σωματεία τους

μήνυμα αντίστασης και αγώνα, μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, του κυβερνητικού συνδικαλισμού και των συνοδοιπόρων του, διαψεύδουμε τις σειρήνες που ψιθυρίζουν ότι μόνο με ψηφιακές [ή υβριδικές] εκλογές θα υπάρξει μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες. Στέλνουμε μήνυμα ισχυρό προς την κυβέρνηση και το κράτος ότι τα συνδικάτα δεν μπορούν να τα διαλύσουν γιατί τα υπερασπίζονται οι ίδιοι οι εργαζόμενοι!

Χαιρετίζουμε τη μαζικότατη συμμετοχή των συναδέλφων μας στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ την προηγούμενη Πέμπτη, ιδιαίτερα τη μαζική συμμετοχή νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που αποδεικνύει ότι η ΕΛΜΕ μας δεν έχει μόνο αγωνιστικό παρελθόν αλλά και αντίστοιχο μέλλον, αφού μια νέα γενιά αγωνιστριών και αγωνιστών διαμορφώνεται, έτοιμη να ανοίξει τους δικούς της δρόμους στους αγώνες, στις απεργίες,στις διαδηλώσεις, σε κάθε πτυχή που αφορά στο δημόσιο σχολείο των όλων και των ίσων!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλες και όλους τους συναδέλφους που θα βοηθήσουν στην εφορευτική επιτροπή.

Γιατί δεν είμαστε εκείνοι που θα φέρουν το φως.

Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουν πάντα ότι το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΥΝ

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ!

5 Δεκεμβρίου

στηρίζουμε – ψηφίζουμε

Αγωνιστική Παρέμβαση καθηγητών Περιστερίου

[Εκλογές της ΕΛΜΕ Περιστερίου στο 1ο ΓΕΛ Περιστερίου (Πελασγίας και Αβδήρων), 9.00 -19.00]

*******************

Αγωνιστική Παρέμβαση καθηγητών Περιστερίου

Η ακρίβεια σαρώνει και η κυβέρνηση της ΝΔ μοιράζει ψίχουλα!

AΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ στους μισθούς μας ΤΩΡΑ!

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ 13ου – 14ου ΜΙΣΘΟΥ, του ΩΡΑΡΙΟΥ πριν το 2013, του ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ 2016-’18

«Αυξήσεις φωτιά στα τιμολόγια ρεύματος του μηνός Νοεμβρίου ανακοίνωσαν οι πάροχοι. Οι ανταγωνιστικές χρεώσεις είναι υψηλότερες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα έως και 88%. Τράπεζες: Βλέπουν κέρδη 4 δισ. στο τέλος του 2023. Θετικοί παραμένουν οι οιωνοί για την κερδοφορία του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, στο σημερινό περιβάλλον ακριβού χρήματος στη ζώνη του ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι στο α΄ εξάμηνο του 2023 οι τέσσερις μεγάλοι του κλάδου, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς εμφάνισαν καθαρά έσοδα από τόκους 3,9 δισ. ευρώ, ποσό αυξημένο σε ετήσια βάση κατά 60%». [Οικονομικός Ταχυδρόμος]
– «Για την Ελλάδα, το κόστος της βασικής εκπαίδευσης των Ουκρανών πιλότων στα F16 θα αγγίξει τα 900.000.000 ευρώ». [Δημοκρατία]
– «“Φωτιά” στα ενοίκια- Νέο ράλι στις τιμές των ακινήτων – Πέφτει η ιδιοκατοίκηση» [Ημερησία]
– «“Φουσκωμένα” έσοδα από τους έμμεσους φόρους και το 2023» [Καθημερινή]

Ακόμη και τα πρωτοσέλιδα των συστημικών εφημερίδων αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση με την ακρίβεια στα βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης και στα ενοίκια έχει σπάσει κάθε ρεκόρ! Η κυβέρνηση της ΝΔ αντιμετωπίζει κυνικά τις αυξήσεις-φωτιά με προϋπολογισμό φοροκαταιγίδας για τον λαό και φοροαπαλλαγών για μεγαλοεπιχειρηματίες-εφοπλιστές-καναλάρχες-τραπεζίτες. Για να μετριάσει, ωστόσο, τη διογκούμενη οργή και αγανάκτηση του εργαζόμενου κόσμου, πασχίζει να μας πείσει για τις εξευτελιστικές αυξήσεις από 1.1.2024.

ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ-ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΟΗΘΟ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΜΜΕ: H κυβέρνηση διατυμπανίζει τις μεικτές αυξήσεις, αποκρύπτοντας ότι μειώνονται αισθητά όταν μιλήσουμε για καθαρά ποσά. Παρουσιάζει όλες τις «αυξήσεις» μαζί, τις αυξήσεις στο αφορολόγητο για όσες/όσους έχουν ανήλικα παιδιά, λες και αυτές αντιστοιχούν ταυτόχρονα στο σύνολο των εργαζομένων. Η μεικτή αύξηση των 70 ευρώ στο μισθό των εκπαιδευτικών είναι 40 ευρώ καθαρά! Οι μεικτές αυξήσεις στο επίδομα παιδιών 20 ευρώ για ένα και 50 ευρώ για δύο παιδιά, εξαϋλώνονται σε καθαρά 13 και 35 ευρώ αντιστοίχως. Η αύξηση του αφορολόγητου για τα τέκνα είναι στην πραγματικότητα 5 με 10 ευρώ το μήνα! Αυτή η παρωδία δεν αναπληρώνει στο ελάχιστο το ράλι στις τιμές των προϊόντων, της ενέργειας, των ενοικίων!

ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ! 30% ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ! 13 χρόνια μισθολογικής καθήλωσης με μνημονιακές μειώσεις ως και 40% έχουν εξοντώσει τον κλάδο και τους εργαζομένους. Οι αναπλήρωτές/-τριες συνάδελφοι με ΜΚ1 παίρνουν μισθό μόλις 906 ευρώ, οι νεοδιόριστοι/-ες με ΜΚ1 738 ευρώ λόγω των αυξημένων κρατήσεων, ενώ ο μισθός μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας φθάνει τα 1.350 ευρώ! Η φτωχοποίηση δεν αναιρείται από την προαγωγή των συναδέλφων κατά 2 και 6 κλιμάκια λόγω μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων αντιστοίχως, καθώς η νέα γενιά του κλάδου αμείβεται περίπου με 1.000 ευρώ. Συνολικά πασχίζουμε να ζήσουμε με μισθούς κάτω από κάθε όριο επιβίωσης, χωρίς 13ο και 14ο μισθό, με κλεμμένο το κλιμάκιο της διετίας 2016-2018, με περαιτέρω έμμεση μείωση μισθού λόγω της δίωρης αύξησης του ωραρίου μας το 2013, ενώ οι αυξήσεις-κοροϊδία από 1/1/2024 δεν ξεπερνούν το 4% και δεν καλύπτουν στο ελάχιστο τον καλπάζοντα πληθωρισμό των τελευταίων χρόνων, όταν μόνο το 2022 είχαμε πραγματική μείωση του πραγματικού μισθού κατά 7,4%. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση δίνει 30% αυξήσεις στα επιδόματα στελεχών: από 270 ευρώ καθαρά για τον περιφερειακό διευθυντή, που βλέπει το επίδομα θέσης να φθάνει μεικτά το αστρονομικό ποσό των 1.170 ευρώ, και συνεχίζεται στους επόπτες της αξιολόγησης, στους διευθυντές εκπαίδευσης, στους αξιολογητές-σχολικούς συμβούλους, τις/τους διευθυντές/-ντριες (90-100 ευρώ καθαρά, 429 μεικτά). Η κυβέρνηση και το κράτος επενδύουν στα στελέχη διοίκησης για να υλοποιήσουν τους στόχους τουςτόσο για τη διαβόητη αξιολόγηση, που σκοπεύουν να την συνδέσουν με τον μισθό και την υπηρεσιακή εξέλιξη ακόμη και με τις απολύσεις, όσο και για την απόλυτη υποταγή των εκπαιδευτικών.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2024: ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!·6,2 δις αύξηση στους φόρους [συνολικά 62,9 δις], 24,3 δις ο ΦΠΑ, [από 22,1 δις], 13 δισ. οι άμεσοι φόροι, αυξημένοι κατά 1,7 δις · αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 24% στα μη αλκοολούχα ποτά, στα αναψυκτικά και στο νερό με ανθρακικό που σερβίρονται από επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ·νέες φοροαπαλλαγές, ετήσιου κόστους άνω των 100 εκ. ευρώ για την «πράσινη επιχειρηματικότητα». Ταυτόχρονα, η αντιεκπαιδευτική πολιτική εντείνεται, καθώς αποσκοπεί, με βασικό εργαλείο την αξιολόγηση, σε ένα κατηγοριοποιημένο και εμπορευματοποιημένο σχολείο, αφιλόξενο για τα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων, όπου οι εκπαιδευτικοί θα έχουν σκυμμένο κεφάλι σε έναν ωκεανό ατελείωτων καθηκόντων, με συναδέλφους ανταγωνιστές, διευθυντές managers και προϊσταμένους φόβητρο. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι ζήτημα επιβίωσης ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ για τον μισθό, τα εργασιακά μας δικαιώματα και τη μόρφωση όλων των παιδιών, να αντιπαλέψουμε την ακρίβεια και την αξιολόγηση!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ! Ο συνδικαλισμός της συναίνεσης και της υποταγής που εκφράζουν οι κυρίαρχες παρατάξεις, έχει κηρύξει σιωπητήριο! Στον δημόσιο τομέα, η ΑΔΕΔΥ, με απόλυτη ευθύνη των ΔΑΚΕ (ΝΔ)-ΔΗΣΥΠ (ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ)-ΕΑΕΚ (ΣΥΡΙΖΑ), όχι μόνο δεν σχεδιάζει, αλλά ούτε καν συζητάει την οργάνωση των αναγκαίων αγώνων απέναντι στην κυβερνητική βαρβαρότητα. Ακόμη και οι εξαγγελλόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις ανακοινώνονται στο παρά πέντε και δεν εντάσσονται στον παραμικρό αγωνιστικό σχεδιασμό για την απόκρουση και ανατροπή της κυρίαρχης πολιτικής. Οι ΟΛΜΕ – ΔΟΕ, δέσμιες των κυρίαρχων παρατάξεων, ακολουθούν απαρέγκλιτα αυτό το σιωπητήριο. Στον ιδιωτικό τομέα, η ΓΣΕΕ είναι παντελώς ανύπαρκτη, έχοντας μετατραπεί πλήρως σε άθλιο κυβερνητικό και εργοδοτικό παραμάγαζο. Από την άλλη πλευρά, ενώ το ΠΑΜΕ επαίρεται ότι είναι η μόνη δύναμη συσπείρωσης εργαζομένων και συνδικάτων στον ιδιωτικό τομέα, μεταθέτει τις απεργίες σε κάποιο απροσδιόριστο μέλλον, προτείνει συμβολικές κινητοποιήσεις δι’ αντιπροσώπων και αρνείται ένα συγκροτημένο σχέδιο ενιαίων και παρατεταμένων αγώνων που θα ενώνουν όλο τον εργαζόμενο κόσμο για την ανατροπή της επίθεσης.

Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν και πρέπει να πάνε αλλιώς! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η άμεση οργάνωση πολύμορφου αγώνα διαρκείας από τις μεγάλες Ομοσπονδίες και τα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με απεργίες-συγκεντρώσεις-παλλαϊκά συλλαλητήρια, για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας, ενάντια στη λεηλασία του εισοδήματός μας, ενάντια στην κλοπή του δημόσιου πλούτου, για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής και του σχολείου της αγοράς. Υποστηρίζουμε κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία για τη δημιουργία μετώπου για Παιδεία-Υγεία-εργασία-δημοκρατία! Σε αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλουμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις για την αναχαίτιση της βαρβαρότητας στην οποία ζούμε!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Γνήσια Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  1. Οικονομικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, εργασιακά, εκπαιδευτικά αιτήματα (μισθοί, συντάξεις, υγειονομική περίθαλψη, ωράριο, άδειες, προσλήψεις, τρόπος πρόσληψης, επιμόρφωση, υπηρεσιακές μεταβολές, εκπαιδευτικά αιτήματα: μαθητές/τάξη, κατάργηση αξιολόγησης, ΣΔ, κατάργηση Τράπεζας θεμάτων και ΕΒΕ κλπ)
  2. Να μην περιορίζεται στο υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο (θέματα υγιεινής/ασφάλειας, επιμόρφωσης, αδειών και υπηρεσιακών μεταβολών) ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ για μισθούς, συντάξεις, σύστημα προσλήψεων και οργανικές θέσεις). Η ΑΔΕΔΥ πρέπει να υπογράφει τον κατώτερο μισθό κ.λπ. και οι ΔΟΕ/ΟΛΜΕ να διεκδικούν/ διαπραγματεύονται ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, όχι μέσα από ειδικό μισθολόγιο, αλλά από την κατοχύρωση κλαδικής σύμβασης εργασίας.
  3. Να συγκρούεται με τον ν. Χατζηδάκη που εμποδίζει τη λειτουργία των σωματείων [αποφάσεις, κήρυξη αγωνιστικών μορφών πάλης κρίνοντάς τες παράνομες, ηλεκτρονικές ψηφοφορίες κλπ]
  4. Η απόφαση για το περιεχόμενο της Γνήσιας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας εφ’ όλης της ύλης οφείλει να συνοδεύεται από αγωνιστικό πλαίσιο πάλης για να μην μετατρέπεται σε χαρτιά κενά περιεχομένου.
  5. Η Γνήσια Συλλογική Σύμβαση Εργασίας εφ’ όλης της ύλης να καλύπτει όλες/όλους τους εκπαιδευτικούς στο δημόσιο σχολείο, ανεξάρτητα από ειδικότητα, κλάδο, ΠΕ, σχέση εργασίας.

 

ΟΛΕΣ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 30/11, 12.00, 1ο ΓΕΛ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΡΙΤΗ 5/12, 9.00 -19.00

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καθηγητών Περιστερίου

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΜΕ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ – ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ – ΝΙΚΑ!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

*******************

Eλαστική εργασία, μετακίνηση από σχολείο σε σχολείο, λειψά δικαιώματα, μισή ζωή…

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!

ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ – ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ –

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟΥ- ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!

συναδέλφισσα αναπληρώτρια

συνάδελφε αναπληρωτή

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΜΑΣ!

5 Δεκεμβρίου στηρίζουμε – ψηφίζουμε την

Αγωνιστική Παρέμβαση

*********************

5 Δεκεμβρίου στηρίζουμε – ψηφίζουμε την

Αγωνιστική Παρέμβαση Καθηγητών Περιστερίου

Εκλογές της ΕΛΜΕ, 1ο ΓΕΛ Περιστερίου (Πελασγίας και Αβδήρων), 9.00 – 19.00

ΓΙΑ ΔΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, 9ο – 17o ΓΥΜΝΑΣΙA, κοινωνιολόγος

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΓΙΩΤΑ, ΕΝΕΕΓΥΛ, φιλόλογος ειδικής αγωγής [νεοδιόριστη]

ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ, 1ο ΕΠΑΛ, ηλεκτρολόγος [νεοδιόριστος]

ΔΕΤΣΗΣ ΦΩΤΗΣ, 2ο ΕΠΑΛ, μαθηματικός [νεοδιόριστος]

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, μαθηματικός ειδικής αγωγής – Συνεργαζόμενη

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, 11ο ΓΕΛ, μαθηματικός

ΚΑΤΣΑΡΕΛΗ ΒΙΚY, 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, θεολόγος

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, 8ο – 6ο ΓΕΛ, φιλόλογος [νεοδιόριστος]

ΚΟΝΤΑΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, 13ο ΓΕΛ, φιλόλογος

ΜΑΛΛΗ ΜΟΡΦΙΑ, 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, φιλόλογος

ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, 1ο ΕΠΑΛ – 4ο ΕΚ, ηλεκτροτεχνίτης

ΜΑΧΑ ΜΑΡΙΑ, 1ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ, φιλόλογος

ΜΕΝΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ, 10ο ΓΕΛ, βιολόγος

ΝΤΟΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ, 9ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, φυσικός

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΛΙΚΗ, 13o ΓΕΛ, γεωπόνος

ΠΡΑΣΙΩΤΗ ΝΕΡΙΝΑ, 10ο – 8ο – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΑ, γερμανικήs

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΗ, 13ο ΓΕΛ, πληροφορικός

ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, 8ο ΓΕΛ, φιλόλογος

ΤΣΑΦΑΡΑ ΜΑΡΙΑ, 16ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, φιλόλογος

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, 3ο ΓΕΛ, πληροφορικός

ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, 1ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ, φυσικός

ΧΑΡΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , 1o ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ – 4ο ΕΚ, ηλεκτρονικός

ΓΙΑ Ε.Ε.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, 2ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ – 4ο ΕΚ, ηλεκτρονικός

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΡΙΤΗ 5/12 [9.00 -19.00, 1ο ΓΕΛ]

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ – ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ – ΝΙΚΑ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το