Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο σ. Στέλιος μετά από άνισο αγώνα. Ο σ. Στέλιος, ένας αφιερωμένος κομμουνιστής στέλεχος του Μ-Λ ΚΚΕ, υπηρέτησε το λαϊκό κίνημα απ’ την εφηβική του ηλικία. Οργανώθηκε στις γραμμές του μ-λ κινήματος και υπήρξε απ’ τα ιδρυτικά μέλη της ΠΠΣΠ στο Μαθηματικό της Αθήνας.

Απ’ το 1976 οργανώθηκε στο Μ-Λ ΚΚΕ και παρέμεινε στις γραμμές του μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Υπήρξε δραστήριο μέλος των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων απ’ την εποχή της δημιουργίας τους στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και του Εκπαιδευτικού Ομίλου και των Αντιτετραδίων της Εκπαίδευσης.

Το Μ-Λ ΚΚΕ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στη σύντροφο της ζωής του Μπέσσυ, στα παιδιά του Γιάννη και Ορέστη, στην αδελφή του Δώρα και σε όλους τους φίλους και συγγενείς του.

Ο σ. Στέλιος έφυγε σήμερα απ’ τη ζωή. Όμως για όλους εμάς θα είναι πάντα δίπλα μας σαν φωτεινός φάρος στους λαϊκούς αγώνες για μια κοινωνία δίκαιη και απαλλαγμένη απ’ τους δυνάστες της εργατικής τάξης και όλων των καταπιεσμένων.

22/10/20121

Το γραφείο τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το