Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 1ου Γυμνασίου Κω, Βασίλης Χατζηπαυλής σε ηλικία 56 ετών.

Φτωχότερη είναι η κοινωνία της Κω και ειδικότερα ο χώρος του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο νησί, από την στιγμή που έγινε γνωστός ο πρόωρος χαμός του Προέδρου του Κωακού Αθλητικού Ομίλου «Φιλίνος», και Προέδρου του Συλλόγου καθηγητών φυσικής αγωγής, Βασίλη Χατζηπαυλή ο οποίος και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο την οποία και πάλεψε σθεναρά και με γενναιότητα. 

Η Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του καθηγητή.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου:
Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του αγαπητού μας συναδέλφου Βασίλη Χατζηπαυλή. Ο Βασίλης, καθηγητής φυσικής αγωγής στο 1ο Γυμνάσιο Κω, με ενεργή δραστηριότητα επί σειρά ετών στο χώρο του αθλητισμού, του συνδικαλισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρόεδρος του Συλλόγου καθηγητών φυσικής αγωγής Κω – Νισύρου και του Αθλητικού Ομίλου «Φιλίνος», υπήρξε για όλους μας ένας εξαίρετος συνάδελφος και παράδειγμα προς μίμηση.

Έδωσε με γενναιότητα τα τελευταία χρόνια σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια, χωρίς να πάψει στιγμή την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τα κοινά του νησιού της Κω, πάντα μπροστάρης σε όλα τα ζητήματα. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του Βασίλη.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το