Ένας πόνος στη κοιλία ήταν η αφορμή να ξεκινήσει ο Γολγοθάς της 13χρονης μαθήτριας με το τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μέσα σε λίγες ώρες!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η άτυχη μαθήτρια αισθάνθηκε έντονους πόνους στη κοιλιά και στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στη Λάρισα κάτι που έγινε.

Στη Λάρισα οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου προχώρησαν χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, όμως δυστυχώς η κοπέλα μετά από λίγες ώρες πέθανε! Κάποιοι μιλούν για αλλεργικό σοκ από αντιβίωση που χορηγήθηκε στην μαθήτρια και όχι από την επέμβαση. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων που θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα αύριο Τρίτη με την παρουσία δυο ιατροδικαστών που έχει ορίσει η οικογένεια.

Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο lamiareport.gr, δεν επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος προήλθε από σοκ, την ώρα που μένει ανοικτό και το σενάριο περιτονίτιδας.

Σε κάθε περίπτωση, ο πατέρας της 13χρονης ξέσπασε, κατηγορώντας τα δύο νοσοκομεία για το χαμό του παιδιού του.

«Δεν ξέρουμε ακόμα από τι ‘έφυγε’ το παιδί μας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εν έτη 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη…», τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Οι γονείς φέρονται να έχουν ήδη καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία της Λάρισας, σε βάρος γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, άλλα και σε βάρος των γιατρών του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου όπως υποστηρίζουν οι γονείς χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του παιδιού τους.

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το