«Δεν είχαν χαρτί εισαγγελέα, μας το εμφάνισαν αφού είχαν χτυπήσει και δέσει πισθάγκωνα τους γιους και τον άνδρα μου», είπε το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί της το popaganda.gr

«Είμαι σε καθεστώς τρόμου. Είναι μια καραμπινάτη περίπτωση κατασκευής ενόχων. Μπορείτε να δείτε στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα κανάλια, ότι ο σύζυγος και οι γιοι μου όχι μόνο δεν βρίσκονται στο κτίριο της κατάληψης, όχι μόνο δεν πετούν πέτρες ή άλλα αντικέιμενα στην αστυνομία, αλλά κάθονται στο μπαλκόνι μας και παρακολουθούν όσα συμβαίνουν. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι περίοικοι που έκαναν το ίδιο πραγμα».


Σε συνέντευξή της στο tvxs.gr η Έρση Σπαρτιώτη-Ινδαρέ επισήμανε: «Σε όλη μας τη ζωή, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να τα κάνουμε όλα με τη λογική και τον νόμο. Και σήμερα ζούμε αυτόν τον εφιάλτη. Ζήσαμε την απόλυτη κατάχρηση εξουσίας. Θέλω να τελειώσει, είναι μια παράνοια όλο αυτό» λέει η Έρση Σπαρτιώτη – Ινδαρέ, γυναίκα του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ που κρατείται στη ΓΑΔΑ με τους δύο τους γιους μετά από προσαγωγή, η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη. Λένε ψέματα. Η Έρση Σπαρτιώτη-Ινδαρέ απαριθμεί τα ψέματα που ακούστηκαν στην τηλεόραση:
«Κάνουν το άσπρο μαύρο. Ο Χιώτης είπε στον ΣΚΑΙ ότι τα παιδιά μου έπιναν καφέ δίπλα, στην κατάληψη. Ψέμα. Το επιβεβαιώνει το βίντεο στο οποίο φαινόμαστε όλη η οικογένεια στο μπαλκόνι. Ο ΑΝΤ1 είπε ότι ο άνδρας μου επιχείρησε να πιάσει το όπλο του αστυνομικού. Ψέμα, ο άνδρας μου έβαλε απλά τις φωνές όταν είδε τους άνδρες της αστυνομίας να χτυπούν αλύπητα το παιδί μας μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Είπαν επίσης ότι εμπλεκόμαστε σε ρευματοκλοπή. Ψέμα. Είπαν ότι τα παιδιά μας ήταν δίπλα στην κατάληψη και πετούσαν αυτά τις μπογιές. Ψέμα. Τα ίδια τα βίντεο που προβάλλουν δείχνουν τα παιδιά μας κι εμάς στο μπαλκόνι μας να παρακολουθούμε τα συμβάντα. Όλοι οι γείτονές μας ήταν εκεί και μας έβλεπαν και θα πάνε να καταθέσουν».

 «Ζούμε την απόλυτη κατάχρηση εξουσίας. Να ακούω ότι ο άνδρας μου πήρε το όπλο αστυνομικού κι ότι θα κάνουν τεστ DNA; Να ακούω τέτοια ψέματα; Ενώ τον είχαν σπάσει στο ξύλο, του έσπασαν γυαλιά και ακουστικό!»

*Πληροφορίες TVXS

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το