Η υπουργός υιοθέτησε χονδροειδέστατο ψεύδος του Προέδρου του Συνδέσμου, ώστε να θαφτεί η αποκάλυψη για συνεργασία των σχολαρχών με την τρόικα, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ)

«Έπεσαν πλήρως οι μάσκες», αναφέρει σε έντονο ύφος η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ. «Η χαλκευμένη διαβούλευση και η πλήρης συνεργασία και συνεννόηση του Συνδέσμου των σχολαρχών με την Υπουργό Παιδείας για το νομοθέτημα για την ιδιωτική εκπαίδευση αποκαλύφθηκε με την εκ μέρους της υιοθέτηση ενός ασύστολου ψεύδους που εξαπέλυσε στη Βουλή ο Πρόεδρος του Συνδέσμου. Ότι δήθεν ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ ήταν παρών (!) σε συνεδρίαση που είχε η τρόικα με τον τότε Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου!», καταγγέλλεται στην ανακοίνωση.

Στη συνέχεια η ΟΙΕΛΕ αναφέρει:

«Είναι φανερό ότι το άκρατο αυτό ψεύδος, ανάμεσα στα πολλά που από κοινού ειπώθηκαν στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, είχε ως στόχο να καλυφθεί ένα συγκλονιστικό, πραγματικό γεγονός. Ότι κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης Γαβρόγλου-τρόικα για τα ζητήματα ιδιωτικής εκπαίδευσης, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα δέχθηκε τηλεφώνημα για οδηγίες (!) από ηγετικό στέλεχος του Συνδέσμου των σχολαρχών.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της τοποθέτησης του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ, η Υπουργός εξαπέλυε μανιώδεις επιθέσεις εναντίον του διακόπτοντάς τον, μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό της για το γεγονός ότι όλοι πλέον έχουν κατανοήσει για ποιους νομοθετεί και ποιες είναι οι πραγματικές της στοχεύσεις.

Τους παραδίδουμε στην κρίση της κοινωνίας».

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το