Έξω η αστυνομία από τα σχολεία! – Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στο ΑΤ Περάματος

Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει η εφαρμογή του δόγματος “Νόμος και τάξη” που εφαρμόζει η κυβέρνηση εντείνοντας τον αυταρχισμό και την καταστολή γενικότερα και στους χώρους της εκπαίδευσης ειδικότερα. Μετά τα πανεπιστήμια και την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, σειρά παίρνουν τα σχολεία. Σε Γυμνάσιο του Περάματος οι αστυνομικοί μπήκαν δυο φορές σε ώρες λειτουργίας του σχολείου παρενοχλώντας την εκπαιδευτική διαδικασία με το κλίμα φόβου που διαμόρφωσαν.

Για αυτό και αντιδρούν οι εκπαιδευτικοί. Συγκεκριμένα η ΕΛΜΕ Πειραιά ζητά συνάντηση με τον διοικητή του ΑΤ Περάματος. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά αποφάσισε να πραγματοποιήσει παρέμβαση στο Α.Τ. Περάματος και να ζητήσει συνάντηση με τον Διοικητή του την Παρασκευή 22/11/2019 και ώρα 14:15 ,σχετικά με την  παρουσία (δυο φορές μέσα σε λίγες ημέρες) αστυνομικών μέσα στο χώρο του σχολείου, εν ώρα λειτουργίας του, μπροστά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ανακυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πειραιά

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά αποφάσισε να πραγματοποιήσει παρέμβαση στο Α.Τ. Περάματος και να ζητήσει συνάντηση με τον Διοικητή του την Παρασκευή 22/11/2019 και ώρα 14:15 , σχετικά με την παρουσία (δυο φορές μέσα σε λίγες ημέρες) αστυνομικών μέσα στο χώρο του σχολείου, εν ώρα λειτουργίας του, μπροστά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το