https://twitter.com/i/status/1399981423818313730

Υποβαθμίζοντας τις μαφιόζικες εκτελέσεις και την εγκληματικότητα που το τελευταίο διάστημα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ο ένας και μοναδικός Άρης Πορτοσάλτε, ο ίδιος που χαρακτήριζε τρομοκρατία τα τρικάκια και τα γκράφιτι στο σπίτι του, επιχείρησε να καθησυχάσει τους πολίτες με το επιχείρημα πως δεν θα πρέπει να ανησυχούν γιατί οι μαφιόζοι «ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν».

Αυτά είπε ο “δημοσιογράφος” κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του Σκάι για τις εκτελέσεις στη μέση του δρόμου και μέσα σε καφέ, σημειώνοντας πως αυτά τα περιστατικά δεν θα πρέπει να δημιουργούν ανασφάλεια καθώς αφορούν τον «πόλεμο ανθρώπων της νύχτας».

Ρεσιτάλ παράνοιας: Όταν του επισημάνθηκε πως έγινε χτύπημα ακόμη και σε καφετέρια, όπως στην περίπτωση της εκτέλεσης στα Σεπόλια, και θα μπορούσαν να χτυπηθούν πολίτες – «θα μπορούσαμε να πίνουμε καφέ και εγώ και εσύ» του είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής – ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «Δόξα τω Θεώ δεν χτυπήθηκε κανείς. Αυτοί που έρχονται ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν».

Και τερμάτισε:

«Να μην έχει αγωνία η κοινή γνώμη όταν βγαίνει στο μπαλκόνι και βλέπει να της έχουν πυροβολήσει την πολυκατοικία;» τον ρωτάει η δημοσιογράφος και απαντά: «Αυτό το χθεσινό δεν ξέρουμε ότι είναι από το οργανωμένο έγκλημα».

Αν εκεί που κάθεστε και πίνετε αμέριμνοι τον καφέ σας αρχίσουν να πέφτουν δίπλα σας τίποτα σφαίρες, μη μασήσετε. Οι μαφιόζοι ξέρουν καλό σημάδι…

Είναι πλήρως εκπαιδευμένοι, μην αγχωνόμαστε. Δόξα τω Θεώ, οι επαγγελματίες δολοφόνοι είναι όντως επαγγελματίες, το είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, οπότε ισχύει. Να βγει τώρα και ο Αυτιάς να μας μιλήσει και για το ασφαλιστικό τους, μην έχουμε άγχος για τη σύνταξή τους, και κλείσαμε.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το