Από χθες πάρα πολλά κοπρόσκυλα κυκλοφορούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συκοφαντούν την οικογένεια Ινδαρέ, προσπαθώντας εκτός των άλλων να της φορτώσουν κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομες πράξεις και για προσπάθεια αρπαγής όπλου αστυνομικού. Τα κοπρόσκυλα αυτά απευθύνουν μόνιμα την ερώτηση «γιατί δεν πιστεύετε την αστυνομία και πιστεύετε την κυρία Ινδαρέ;», σε όσους δεν πιστεύουν την αστυνομία.

Αποτέλεσμα εικόνας για αυγουστίνος δημητρίου

Μάλιστα τα κοπρόσκυλα αυτά φτάνουν στο σημείο να κατηγορήσουν τους συνομιλητές τους και όσους δεν πιστεύουν την αστυνομία αλλά την κυρία Ινδαρέ, στης οποίας το σπίτι εισέβαλε η αστυνομία, ότι είναι οπαδοί της ανομίας, των αναρχικών και των μπαχαλάκηδων. Κάποιοι κοπρίτες από αυτούς «πάνε τη βαλίτσα» πιο μακριά, λέγοντας ότι δεν έχουμε δικτατορία αλλά δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και μάλλον συνιστά παρανομία ακόμα και το να μην πιστεύεις την κυβέρνηση και την αστυνομία και να πιστεύεις την κάθε κυρία Ινδαρέ.

Σχετική εικόνα

Άκου λοιπόν κοπρόσκυλο να σου πω γιατί πιστεύω την κυρία Ινδαρέ και την κάθε κυρία Ινδαρέ κι όχι την αστυνομία. Σ’ αυτό τον τόπο, όχι επί χούντας, αλλά επί δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης το 2006 αντιμετωπίσαμε την υπόθεση της ζαρντινιέρας. Τότε αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, αφού κόντεψαν να σκοτώσουν από το ξύλο τον Κύπριο φοιτητή Αυγουστίνο Δημητρίου, είπαν ότι ο Κύπριος φοιτητής αυτοτραυματίστηκε πάνω σε μια ζαρντινιέρα και σ’ ένα μοτοποδήλατο. Καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που περνούσαν από το σημείο και αντέδρασαν στην κακοποίηση του φοιτητή, προπηλακίστηκαν και απωθήθηκαν βιαίως από την αστυνομία. Η αστυνομία έβγαλε ψεύτες και τον φοιτητή και τους καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Η ηγεσία της αστυνομίας και η κυβέρνηση κάλυψαν τους αστυνομικούς που κόντεψαν να σκοτώσουν τον Κύπριο φοιτητή. Η ηγεσία της αστυνομίας είπε πως οι άντρες των ΜΑΤ και οι αξιωματικοί τους λένε την αλήθεια και άρα οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι έλεγαν ψέματα. Οι Δημοσχάκηδες, οι τότε κυβερνητικοί Μπογδάνοι και Γεωργιάδηδες, κάλυψαν πλήρως τις αλητείες της αστυνομίας. Και μετά απ’ όλες εκείνες τις διαβεβαιώσεις της αστυνομίας και της κυβέρνησης και μετά απ’ όλους εκείνους τους φασίστες που μας ρωτούσαν και τότε γιατί δεν πιστεύουμε την αστυνομία και πιστεύουμε ένα «αλητάκι», ήρθε το video που έδειχνε ότι οι αστυνομικοί ήταν χυδαίοι ψευταράδες και αληταράδες, ενώ το «αλητάκι» έλεγε την αλήθεια.

Κατάλαβες τώρα κοπρόσκυλο γιατί πιστεύω την κυρία Ινδαρέ και δεν πιστεύω την αστυνομία;

Τώρα να σου εξηγήσω κοπρόσκυλο γιατί πιστεύω την κυρία Ινδαρέ κι όχι τον εισαγγελέα, που λέει ότι ήταν παρών από την αρχή της προσπάθειας εισβολής στην οικία Ινδαρέ. Οι εισαγγελείς και οι δικαστές που δίκασαν όλα εκείνα τα κοπρόσκυλα που ξυλοφόρτωναν τον Δημητρίου προσπαθώντας να τον δολοφονήσουν, προχώρησαν στην αθώωσή τους εκτός από δύο. Μετά από όλες εκείνες τις αποκαλύψεις, μετά το video, μετά τα χυδαία ψέματα της αστυνομίας και της κυβέρνησης, οι αξιότιμοι εισαγγελείς και δικαστές αθώωσαν τα περισσότερα από τα παλιοτόμαρα που προσπάθησαν να λιντσάρουν τον Δημητρίου. Κατάλαβες τώρα κοπρόσκυλο γιατί πιστεύω την Ινδαρέ κι όχι τον αξιότιμο κύριο εισαγγελέα; Κατάλαβα, να λες παλιοτόμαρο.

Ραφαήλ Βασιλειάδης – agkidapress.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το