Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν θεωρεί αισχροκέρδεια τον τριπλασιασμό της τιμής σε απολυμαντικά, την περίοδο που αντιμετωπίζεται ο κορωνοϊός!

«Η εξέλιξη των τιμών πράγματι είναι ανοδική. Μάλιστα, επειδή έχω το δελτίο θα σας το διαβάσω. Απολυμαντικά, λοιπόν, από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και τη χθεσινή ημέρα, η αύξηση είναι περίπου από το 1 ευρώ στα 3 ευρώ» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ισχυρίστηκε, δε, ότι η αύξηση «δεν είναι μικρή ποσοστιαία, αλλά όχι και αδικαιολόγητη», αναπτύσσοντας το επιχείρημα της «ελεύθερης αγοράς» περί προσφορά, ζήτησης και κόστους. Ναι, ακόμα και στις συνθήκες πανδημίας ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει με αυτούς τους όρους. Καταφέρνει, δηλαδή, να γίνεται τελάλης της «ελεύθερης αγοράς» του μαυραγοριτισμού, δηλαδή του επίσημου μαυραγοριτισμού!

Τα επιχειρήματα του Γεωργιάδη δεν σταμάτησαν εδώ. Υποστήριξε ότι:  «Έχουμε πει, ότι σε περίπτωση που κρίνουμε ότι χρειαστεί, θα είμαστε εκεί για να παρέμβουμε με έκτακτα διοικητικά μέτρα, όπως αυτά που είναι τα δελτία που κάνουν άλλες χώρες. Βεβαίως και θα μπορούσαμε να βάλουμε και πλαφόν. Όμως ακόμα πιστεύω ότι η μάχη πρέπει να δοθεί με μία υπευθυνότητα κράτους, πολιτών και επιχειρήσεων. Ξέρετε καλά ότι όταν παίρνεις μέτρα τέτοιου τύπου σε προϊόντα που έχουν ζήτηση και με κρίσεις, αυτό που δημιουργείς είναι μαύρη αγορά».

Τι κάνει, λοιπόν, o υπουργός Γεωργιάδης; νομιμοποιεί τη μαύρη αγορά στην επίσημη αγορά, δικαιολογώντας τον τριπλασιασμό της τιμής! Κι όλα αυτά την περίοδο που η αισχροκέρδεια πάνω στην αγωνία των ανθρώπων μετατρέπεται σε «ιός» (διαβάστε εδώ

Να θυμίσουμε ότι ο τύπος αυτός είναι ο ίδιος που αντιμετωπίζει τον σκοταδισμό της Ιεράς Συνόδου (για τη θεία κοινωνία από την οποία… δεν κολλάει ο κορωνοϊος) με γηπεδικούς όρους και ατάκες όπως αυτές που ακολουθούν: «Πιστεύεις εσύ; Πιστεύεις;». Την εκκλησία «την εμπιστεύομαι, έχει υπεύθυνη κρίση», «οι άθεοι να μείνουν μόνοι τους, όχι με μας» (διαβάστε εδώ).

Ο υπουργός Γεωργιάδης είναι επικίνδυνος. Εκτός από υπουργός σκοταδισμού είναι υπουργός του επίσημου μαυραγοριτισμού

Υ.Γ1: Εκτιμούμε ότι κάποιος σαν τον υπουργό Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Τσολάκογκλου θα έκανε μεγάλη πολιτική καριέρα. Και τώρα, βέβαια, δεν φαίνεται να χάνεται μια τέτοια περίπτωση πολιτικού εκπροσώπου του επίσημου μαυραγοριτισμού. 

Υ.Γ 2: Ο υπουργός Γεωργιάδης είναι ο ίδιος γνωστός κι επικίνδυνος ακροδεξιός τύπος που, όπως μας υπενθύμισε το δημοσίευμα του info-war.gr (εδώ), το 2013, όταν ήταν υπουργός Υγείας Γεωργιάδης περηφανευόταν για τις απολύσεις προσωπικού και ζήλευε τον Τόμσεν «που παίρνει όλη τη δόξα». Είναι ο ίδιος  που ούρλιαζε σε διαμαρτυρόμενους γιατρούς ότι η υγεία είναι προϊόν, διότι «αν δεν είναι προϊόν τότε δεν μπορείτε να λαμβάνετε αμοιβή»! Τώρα με τον κορωνοϊό και την έκτακτη ανάγκη ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας ζητά από τους γιατρούς να έρθουν στο δημόσιο σύστημα Υγείας… 

«Η υγεία είναι προϊόν,αγοράζεται και πωλείται» δήλωνε ο Αδωνις
Σήμερα μιλά για λειτούργημα ενω ο Κικίλιας παρακαλεί να βρεθούν γιατροι και νοσηλευτές να βοηθήσουν στο πρόβλημα του #κορονοιου
Όταν κατουρας στη θάλασσα το βρίσκεις στο αλατι

https://twitter.com/i/status/1238153368717209601


Πηγή: imerodromos.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το