Αυτή η ΓΗ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ !

Το καθεστώς αστυνομοκρατίας που έχει επιβληθεί αυτές τις μέρες στα Αγραφα για χατίρι των ιδιωτικών εταιρειών κατασκευής αιολικών εγκαταστάσεων συμπληρώνεται από τις αστυνομικές έρευνες σε ιδιόκτητα κτίσματα ανθρώπων που δεν είναι θετικά διακείμενοι στα σχέδια ισοπέδωσης των βουνοκορφών, με την αιτιολογία ότι πραγματοποιούνται έρευνες για ναρκωτικά και για τον… Παλαιοκώστα.
Η εμφάνιση των μηχανημάτων και των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων προκάλεσε την κινητοποίηση αρκετών κατοίκων της περιοχής και μελών οργανώσεων που εναντιώνονται στην εγκατάσταση των αιολικών, οι οποίοι κάλεσαν σε συγκέντρωση στις 21/9 στον σιδηροδρομικό σταθμό Καρδίτσας. Η διαμαρτυρία βρέθηκε επίσης υπό στενό αστυνομικό κλοιό, που ακολούθησε την αυτοκινητο-πορεία στα βουνά των Αγράφων.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ‘ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ’ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ

Το προηγούμενο Σάββατο δώσαμε μια πρώτη άμεση απάντηση τόσο στις κινήσεις της εταιρείας , όσο και στις δυνάμεις της αστυνομίας, κάνοντας κατανοητό, ότι δεν έχουν θέση σε αυτά τα μέρη.

Θεωρούμε πως οι δράσεις και η παρουσία μας πάνω στο βουνό πρέπει να πολλαπλασιάζονται, γεμίζοντας την ορεινή περιοχή με κόσμο που δεν θα επιτρέψει την καταστροφή των Αγράφων. Με την συνεχή παρουσία μας να δηλώσουμε, την αντίθεση και αντίσταση, στα σχέδια των επενδυτών και του κράτους για την γη μας. Να δηλώσουμε ότι θα αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια, χωρίς να μας φοβίσουν οι κατασταλτικές δυνάμεις.

Καλούμε όλους τους Καρδιτσιώτες και Ευρυτάνες, όλους τους κατοίκους των Αγράφων, όλους τους φίλους των βουνών και τους αγωνιστές, να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση για την υπεράσπιση των βουνοκορφών.

Καλούμε την Κυριακή 29 Σεπτέμβρη και ώρα 10.00 σε συγκέντρωση στον σταθμό των τρένων στην Καρδίτσα, ώστε με την μαζική μας παρουσία, να ξεκινήσουμε για παρέμβαση στην περιοχή των Αγράφων, στέλνοντας ξανά το μήνυμα της αντίστασης στο έγκλημα που επιχειρείται να πραγματοποιηθεί.

blog “Ευρυτάνας ιχνηλάτης”

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το