Προσυγκέντρωση του Μ-Λ ΚΚΕ την Πέμπτη 6 Μάη στις 11 πμ στην Ομόνοια

Συνεχίζεται η πανελλαδική κινητοποίηση του Μ-Λ ΚΚΕ μπροστά στον ταξικό γιορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς στις 6 Μάη

Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η πανελλαδική κινητοποίηση του Μ-Λ ΚΚΕ με παρεμβάσεις στην Αθήνα, τον Πειραιά και άλλες πόλεις. Με βασικό περιεχόμενο μπροστά στον αγωνιστικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς τα μεγάλα αιτήματα της εργατικής τάξης για Δουλειά, Ειρήνη, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία, Σοσιαλισμό.

Ήδη κυκλοφόρησε η πρωτομαγιάτικη αφίσα και η πρωτομαγιάτικη προκήρυξη  του Μ-Λ ΚΚΕ για να κλιμακωθεί η προπαγανδιστική καμπάνια για το γιορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Το Μ-Λ ΚΚΕ και η ΕΡΓΑΣ καλούν για ένα ταξικό και αγωνιστικό γιορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς την Πέμπτη, 6 του  Μάη (Προσυγκέντρωση του Μ-Λ ΚΚΕ στις 11 πμ στην Ομόνοια) και καταγγέλλουν τις αθλιότητες της ΓΣΕΕ και του προέδρου της που, λειτουργώντας όλη αυτή την περίοδο σαν το μακρύ χέρι της κυβέρνησης και της κεφαλαιοκρατίας, εμφανίστηκαν ξαφνικά για να «κηρύξουν»  πρωτομαγιάτικη απεργία την Τρίτη, 4 Μάη, με σκοπό να μετατρέψουν την Πρωτομαγιά από μέρα ανειρήνευτου αγώνα της εργατικής τάξης για την κοινωνική της απελευθέρωση σε μια επιπλέον μέρα αργίας του Πάσχα.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το