e-Πρόλογος
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Εργαζόμενοι
  • Διεθνή
  • Κοινωνία
  • Νεολαία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
  • Ιστορία
  • Ιδεολογικά
  • Απόψεις
  • Εκδηλώσεις
  • Ανακοινώσεις
  • Επικοινωνία
ÄÉÊÇ ×ÑÕÓÇÓ ÁÕÃÇÓ /  ÁÃÏÑÅÕÓÅÉÓ ÄÉÊÇÃÏÑÙÍ ÐÏËÉÔÉÊÇÓ ÁÃÙÃÇÓ(EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
3 Οκτωβρίου 2020

Συνδεόμαστε στο “Σήμα”, σήμερα Σάββατο, στις 7 μμ: Συζήτηση με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη: «4 ημέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή»

Εκδηλώσεις, Πρωτοσέλιδα Παπαδάκης, ΣΗΜΑ

Αυτό το Σάββατο το απόγευμα, συνδεόμαστε με Σήμα!

Σάββατο, 03 Οκτωβρίου, 19:00

Εκδήλωση – Βιβλιοπαρουσίαση – Συζήτηση

με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη:

«4 ημέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή»

Έπειτα από 5,5 χρόνια καταθέσεων και αγορεύσεων, και 4 μόλις ημέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή (στις 7/10), το Σήμα έχει τη χαρά να φιλοξενεί ως κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, συνήγορο πολιτικής αγωγής των Αιγυπτίων Ψαράδων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, σε εκδήλωση με τίτλο: «4 ημέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν κομμάτια από το πρόσφατο βιβλίο του Κώστα Παπαδάκη, το οποίο τιτλοφορείται: «Το “άλλο άκρο” στο εδώλιο: Δικαιοσύνη ή Ατιμωρησία ξανά;»

Μπροστά στην ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης, κοινή απαίτηση όλου του προοδευτικού και δημοκρατικού κόσμου δεν μπορεί να είναι άλλη από την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, απόφαση η οποία θα δικαιώνει τα θύματα, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τον αληθινό χαρακτήρα και την πραγματική ταυτότητα των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Παρακολουθείστε σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση την εκδήλωση του Σαββάτου με τον Κ. Παπαδάκη.

Αυτό είναι το link από το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου, στις 7 μμ. θα μεταδοθεί η εκδήλωση με τον Παπαδάκη.

Please follow and like us:
error
fb-share-icon
Tweet
fb-share-icon
Πώς ο Κατράκης διέσωσε τα ποιήματα του Ρίτσου στην εξορία της Μακρονήσου Δημοσιογραφικός διασυρμός: Ο Γεωργιάδης επιλέγει τους καλεσμένους του Mega

Related Posts

baida_1_0

Πολιτική, Πρωτοσέλιδα

Μ-Λ ΚΚΕ: Χωρίς τέλος το δράμα των προσφύγων

ΛΟΡΚΑ

Εκδηλώσεις

12 Τραγούδια του Federico Garcia Lorca: Γιάννης Γλέζος, Βασίλης Λέκκας Μελίνα Κανά

ΤΕΛΜΑΝ

Ιστορία, Πρωτοσέλιδα

Η σύλληψη του ηγέτη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ερνστ Τέλμαν – Η απομόνωση, τα βασανιστήρια και η δολοφονία του 18 Αυγούστου 1944 (βίντεο)

Ακολουθήστε μας

| Όροι χρήσης | Πολιτική απορρήτου | © Πρόλογος 2018
Powered by WordPress • Themify WordPress Themes