Ένα από τα πρώτα σχέδια νόμου που θα καταθέσει η νέα κυβέρνηση της Βραζιλίας του φασίστα Μπολσονάρο και αν δεν μεσολαβήσει κάτι θα γίνει νόμος του κράτους, το έχει επεξεργαστεί ο γιός του προέδρου. Αν νομίζατε ότι ο γιός θα είναι διαφορετικός από τον πατέρα-κατά το κλασικό μοντέλο που θέλει τα παιδιά να είναι πιο προοδευτικά από τους γονείς τους-κάνατε λάθος.

Όπως σημειώνει ο Τάσος Παπάς στην efsyn.gr, στην περίπτωση αυτή ισχύει ότι «το μήλο θα πέσει κάτω από το μηλιά» και όπως προκύπτει θα είναι σάπιο.

Με βάση την εξαγγελία του πατέρα του ότι «θα εξαφανίσει τους περιθωριακούς κόκκινους και την πάλη των τάξεων» (δεν πρωτοτυπεί βεβαίως γιατί εμείς εδώ την έχουμε καταργήσει από τη δεκαετία του ’70 όπως διαβεβαίωνε ο τότε υπουργός Εργασίας της Δεξιάς Λάσκαρης) δείτε τι σκαρφίστηκε το νοσηρό μυαλό του διαδόχου: Προτείνει τιμωρία των απολογητών του κομμουνισμού με ποινές από δύο έως και πέντε χρόνια και πρόστιμα σε όποιους παράγουν, διανέμουν και χρησιμοποιούν σύμβολα προπαγάνδας όπως το σφυρί και το δρεπάνι και όσα άλλα σχετίζονται με τον κομμουνισμό.

Όσοι περίμεναν ότι η εκλογή Μπολσονάρο θα προκαλούσε την οργή των δυτικών δημοκρατιών, ιδιαίτερα εκείνων που εμφανίζονται πολύ ευαίσθητες σε θέματα ελευθεριών, μάλλον διαψεύδονται. Την ίδια απογοήτευση θα νιώσουν και εκείνοι που ζητούν οικονομικές και άλλες κυρώσεις, σαν κι αυτές που επιβλήθηκαν από τις Η.Π.Α και την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Βενεζουέλα. Όλα κι όλα, φασίστας είναι ο άνθρωπος δεν είναι Μαδούρο.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το