ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ

Αγαπητοί/ές,
Σας καλούμε να παρακολουθήσουμε τις προβολές αυτές που γίνονται πρώτη φορά στην Ελλάδα και να οργανώσουμε τη δράση μας κόντρα στο έγκλημα της χωματερής και της συνεχούς φτωχοποίησης.

Η ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ στηρίζει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες με άξονα την ταινία Αthenian Material – Αθηναϊκό Υλικό. 

H ταινία – ντοκιμαντέρ προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και γυρίστηκε κυρίως για τους ανθρώπους της Δυτικής Αττικής, αλλά και μαζί με αυτούς, αφού είναι οι πρωταγωνιστές της. Αποτυπώνει τη ζωή τους από την αρχή της κρίσης και ως το 2016 – 17, τα προβλήματα, τη φτώχεια, τα ζητήματα των Ρομά και άλλων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Καλούμε και από την ΕΛΜΕ μας μαζί με το Δυτικό Μέτωπο κι άλλες συλλογικότητες τους πολίτες πρωτίστως της Δυτικής Αττικής και της Δυτικής Αθήνας, αλλά και της υπόλοιπης Αττικής να αξιοποιήσουν αυτήν την πολύ καλή ευκαιρία! 

“Να έρθουμε σε επαφή (και) με την εικαστική αποτύπωση της ζοφερής εικόνας της πολύπαθης περιοχής μας, βασικός πυρήνας της οποίας είναι το θηριώδες πλέγμα των εγκαταστάσεων διαχείρισης των απορριμμάτων στη Φυλή, που επιδιώκεται να επεκταθεί και να μονιμοποιηθεί στον αιώνα τον άπαντα”.

Να επαναδραστηριοποιηθούμε συλλογικά, ώστε να αποτρέψουμε την ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή του περιβάλλοντος και της ζωής μας από την 55χρονη καρκινοχωματερή και τις υπόλοιπες θανατηφόρες δραστηριότητες στη Δυτική Αττική.

  • Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 11.30 στον κινηματογράφο ΟΝΑΡ, στους Αγίους Αναργύρους (Αγίας Παρασκευής 40)
  • Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στις 20.00 στο Πνευματικό κέντρο Πετρούπολης (Αθανασίου Διάκου και Μπουμπουλίνας 59)
  • Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 21.30 στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος (Λ. Συγγρού 106)

ΔΕΙΤΕ και τη ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

https://oxixytafilis.blogspot.com/2023/11/athenian-material.html#more

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το