Πρεσβεία της Παλαιστίνης

04/12/2023

Πρόσκληση στα Παιδιά της Ελλάδας να ζωγραφίσουν

για τα Παιδιά της Παλαιστίνης

Η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης εκφράζει την βαθύτατη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη της σε όλους τους φίλους μας στην Ελλάδα και τα παιδιά της Ελλάδας για τις πρωτοβουλίες υποστήριξης και αλληλεγγύης με τα παιδιά της Παλαιστίνης. Τους ευχαριστούμε που κατέθεσαν λουλούδια και κεριά μπροστά από την Πρεσβεία, και για την αποστολή ζωγραφιών, ποιημάτων, επιστολών, καθώς και για τη συμμετοχή τους σε ειρηνικές συγκεντρώσεις και σχολικές εκδηλώσεις.

Επί της ευκαιρίας των Χριστογέννων, η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης καλεί τα παιδιά από όλη την Ελλάδα να ζωγραφίσουν για τα παιδιά της Γάζας. Οι ζωγραφιές θα χρησιμοποιηθούν ως εξώφυλλο για τις Χριστουγεννιάτικες ευχές μας φέτος. Όλες οι ζωγραφιές θα σταλούν στην Παλαιστίνη ως ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης με τα παιδιά της Παλαιστίνης, από τους  Έλληνες φίλους τους, και μερικές θα επιλεγούν για τις ευχετήριες κάρτες.

Οι ζωγραφιές πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023, με  e-mail στη διεύθυνση: info@embassypalestine.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση της Πρεσβείας: «Μαραθωνοδρόμων 31, Τ.Κ. 15452, Π. Ψυχικό, Τ.Θ.: 65037, Αθήνα-Ελλάδα”.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το