Την Παρασκευή 17 Μάη, θέσαμε σε λειτουργία το Προεκλογικό Περίπτερο του Μ-Λ ΚΚΕ στο Ηράκλειο σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Δικαιοσύνης και κοντά στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, η οποία δεν φιλοξενεί φέτος προεκλογικά περίπτερα, λόγω έργων…

Διεκδικήσαμε με μαχητικό τρόπο την τοποθέτηση του Περιπτέρου μας σε κεντρικό σημείο της πόλης, γιατί φέτος -επειδή γίνονται έργα στην Πλατεία Ελευθερίας- ο αρχικός σχεδιασμός του Δήμου Ηρακλείου ήταν κάποια περίπτερα, προφανώς των μικρών κομμάτων, να τοποθετηθούν εκτός κέντρου.

Αντισταθήκαμε σε αυτή τη λογική της ανισότιμης αντιμετώπισης των κομμάτων και …με τη μάχη των επιχειρημάτων αποδείξαμε το δίκιο μας.

Έτσι, το περίπτερο του Μ-Λ ΚΚΕ στήθηκε σε κεντρικό δρόμο ως ισχυρή φωνή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο λόγο που αναπτύσσουν τα διπλανά μας περίπτερα, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δηλ των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου, της ολιγαρχίας και της ιμπεριαλιστικής Υποτέλειας.

Το περίπτερο του Μ-Λ ΚΚΕ θα αποτελεί στέκει συνάντησης συντρόφων, συναγωνιστών, φίλων, νέων, ανθρώπων της δουλειάς και γενικώς κάθε δημοκράτη που θέλει να καταδικάσει την αντιλαϊκή πολιτική του ιμπεριαλιστικού μηχανισμού της ΕΕ, των μνημονίων της λαϊκής εξαθλίωσης, της φτώχειας, της ανεργίας, της ιδιωτικοποίησης της Παιδείας και της Υγείας, του ξεκληρίσματος της αγροτιάς.

Οι ώρες λειτουργίας του Περιπτέρου μας θα είναι το απόγευμα 6-9μμ και… το τραπέζι των συζητήσεων φιλόξενο.

Να δώσουμε και από το Ηράκλειο τη μάχη ενάντια στην ΕΕ του ιμπεριαλισμού, του φασισμού και του πολέμου, ενάντια στα κόμματα της εγχώριας ολιγαρχίας και της υποτέλειας στα ιμπεριαλιστικά κέντρα.

  • Να Καταδικάσουμε το μαύρο Μέτωπο της Δεξιάς
  • Να Απορρίψουμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ της Συνθηκολόγησης και του Συμβιβασμού
  • ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ – ΨΗΦΙΣΤΕ Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το