γράφει ο Βασίλης Πετράκης

Ένα προανακοινωμένο έγκλημα πολέμου… Μια προπαγάνδα ανθρωποειδών με κυνόδοντες… Και μια Δύση κανίβαλων, ενθουσιασμένων αλαλαζόντων με την επερχόμενη γενοκτονία….

*”Οι στοές της Γάζας θα γίνουν το μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου”  (Μπ. Νετανιάχου)*

Το χρονοντούλαπο της ιστορίας άνοιξε για τα καλά. *Ναζιστικά διαγγέλματα*, αιμοσταγείς δηλώσεις, ανθρωπόμορφα κτήνη, λακέδες και νενέκοι τυράννων, πλημμύρισαν τον πλανήτη.

Το χτύπημα στο νοσοκομείο της Γάζας αποκάλυψε την πολιτική απόφαση των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Στόχος η “τελική λύση”. Η εξάλειψη των Παλαιστίνιων. Η εκδίωξη όσων ζήσουν και η καθολική κατοχή της παλαιστινιακής γης από τους νεοναζί του Ισραήλ.

Τρεις μέρες τώρα ο Νετανιάχου και τα υπόλοιπα ανθρωποειδή του σιωνισμού, προαναγγέλλουν το νέο ασύλληπτο έγκλημα. Προδικάζουν ότι οι στοές θα γίνουν το μεγαλύτερο νεκροταφείο της ανθρωπότητας. Προεξοφλούν μια γενοκτονία, μέσα στα λαγούμια  που χρόνια σκάβει ο λαός της Γάζας για να σωθεί από τις βόμβες τους… για να αναπνεύσει λίγη ελευθερία, για να κρατηθεί στη γη του. Έστω και μέσα σε αυτήν. 2,3 εκατομμύρια βασανισμένες ψυχές θα αναζητήσουν καταφύγιο σε αυτές τις τρύπες.

Και οι εδώ και 75 χρόνια διώκτες τους, οι τύραννοι του Ισραήλ προανακοινώνουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τους ρίξουν χημικά…. Ότι θα τις μετατρέψουν σε θαλάμους αερίων. Ότι ακριβώς έκαναν οι…. ναζί. Αυτά τα χημικά που απαγορεύονται από όλες τις συνθήκες… Αυτά τα χημικά για τα οποία οι “δημοκράτες” του ΝΑΤΟ κατηγόρησαν και βομβάρδισαν το Ιράκ…. τη Λιβύη….. τη Συρία…. Για τους παλαιστίνιους δεν υπάρχουν χάρτες ανθρωπίνων δικαιωμάτων. ΟΗΕ, διεθνείς συνθήκες, άμαχοι…. τίποτα.

Μια προπαγάνδα που γράφει νέες σελίδες γκεμπελισμού. Που αναπαράγοντας την δυσωδία των τυράννων, καταγγέλλει τους παλαιστίνιους για τους βομβαρδισμούς…. παλαιστίνιων.. 

Που με απάθεια και κυνισμό αναπαράγει κάθε λέξη των νεοναζί του Ισραήλ… “Οι στοές θα γίνουν το μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου”… Ούτε γιατί…. ούτε πως…. ούτε καν ένα τυπικό ασθενικό… όχι. Ούτε παιδιά., ούτε άμαχοι και κυρίως…. ούτε δίκιο… Ναι… Να γίνουν φωνάζουν όλα τα φερέφωνα των δυτικών ΜΜΕ που παριστάνουν τους δημοσιογράφους…

Αυτός είναι ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ… Αυτός είναι ο σιωνιστικός νεοναζισμός των… “αιώνιων θυμάτων”.

Όλοι εμείς…. κάθε δημοκρατικός άνθρωπος σε αυτό το πλανήτη έχει ένα χρέος… μια επιλογή.

*Να βρει το σύμβολο του αγώνα για την  ελευθερία. Να αγκαλιάσει, να τυλιχτεί, να υψώσει ψηλότερα από το μπόι του… την παλαιστινιακή σημαία!

Και να φωνάξει πιο δυνατά από τη φωνή του… ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!*

 

  •  

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το