Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις αποσύρουν τα ψηφοδέλτιά τους για τις “εκλογές” των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ

  • Υλοποιούν τη δέσμευσή τους στην ομόφωνη απόφαση της ΟΛΜΕ
  • Αποσύρουν τα ψηφοδέλτιά τους για τις “εκλογές” των Υπηρεσιακών Συμβουλίων που θέλει να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση με ηλεκτρονική ψηφοφορία
  • Καλούν όλους τους συναδέλφους να μην συμμετάσχουν στη διαδικασία αυτή!

Το μέλλον μας δεν είναι το ψηφιακό οργουελικό σκηνικό που στήνουν!

Ορθώνουμε πύργους αντίστασης και υπεράσπισης των σωματείων μας, των ταξικών μας συμφερόντων.

Ως Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ, καλούμε

– Όλους τους συναδέλφους μας να μην νομιμοποιήσουν, απέχοντας από τη φαρσοκωμωδία των “ηλεκτρονικών εκλογών” στα Υ/Σ, το έγκλημα σε βάρος των σωματείων μας! Να υπερασπιστούν τα σωματεία τους την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών, τη δημοκρατία, να διεκδικήσουν τους όρους για αξιοβίωτη ζωή. Να υπερασπίσουν την παιδαγωγική τους και κοινωνική τους υπόσταση, αρνούμενοι την επιδίωξη “ψηφίζουμε από τον υπολογιστή, εκπαιδεύουμε από τον υπολογιστή”.
– Όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις να τηρήσουν τις δημόσιες δεσμεύσεις τους και να αποσύρουν τώρα τις συμμετοχές τους από ΠΥΣΔΕ – ΑΠΥΣΔΕ – ΚΥΣΔΕ, καταγγέλλοντας την πολιτική της κυβέρνησης και του ΥΠΑΙΘ.
– Τις ΕΛΜΕ και την ΟΛΜΕ να καταγγείλουν ανοιχτά το μέτρο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και να παλέψουν για τη μη εφαρμογή και την ανατροπή του!

κ.α ΚΕΡΑΜΕΩΣ και Κυβέρνηση ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ14 Οκτωβρίου 2020
Αγωνιστικές Παρεμβάσεις
Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ

Please follow and like us: