Μ-Λ ΚΚΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΗ-12μμ-ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

·        ΛΕΥΤΕΡΙΑ-ΓΗ-ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΆΙΣΤΙΝΗ.

·        ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΕΕ

·        ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Η απάνθρωπη και εγκληματική πολιτική της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού από το φασιστικό-σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ συνεχίζεται, με εκατόμβες νεκρών, χιλιάδες αγνοουμένων και τραυματιών, ενώ οι εκτοπισμένοι από την πατρική Παλαιστίνιοι ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια. Παρά ταύτα, η Φασιστική Ισραηλινή κυβέρνηση κλιμακώνει τις δολοφονικές επιχειρήσεις της και προετοιμάζει χερσαία επίθεση στη Ράφα, όπου έχουν εγκλωβιστεί πάνω από 1,5 εκ. άμαχοι Παλαιστίνιοι.

Αυτό το μακελειό των Παλαιστινίων επιδιώκουν να συγκαλύψουν οι ιμπεριαλιστές σύμμαχοι του Ισραήλ (ΗΠΑ-Γερμανία) με τις δηλώσεις τους για τάχα «εφαρμόσιμα σχέδια» απομάκρυνσης των αμάχων, που είναι αδύνατα στην ισοπεδωμένη Γάζα. Την ίδια στιγμή, η πολεμική μηχανή του Νετανιάχου έχει ξεκινήσει τον αεροπορικό βομβαρδισμό προαστίων της Ράφα και παράλληλα εισβάλλει σε νοσοκομεία της περιοχής, δολοφονώντας ασθενείς, νοσηλευτικό προσωπικό και χιλιάδες εκτοπισμένους, παρά τις προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου οργανισμού Υγείας ότι μια ισραηλινή στρατιωτική επίθεση στη Ράφα θα προκαλέσει «ανυπολόγιστη καταστροφή». Αντίστοιχη δραματική κατάσταση επικρατεί και στο βόρειο τμήμα της Γάζας, που είναι αποκλεισμένη εδώ και μήνες, ενώ οι τεράστιες ελλείψεις σε βασικά είδη διατροφής, νοσηλείας –που επιδεινώθηκαν και από το πάγωμα της χρηματοδότησης της οργάνωσης Αρωγής των Παλαιστινίων από τις ιμπεριαλιστικές μητροπόλεις της Δύσης (ΗΠΑ-Βρετανία, Γερμανία κ.λπ.)- συμπληρώνει το σκηνικό μιας εγκληματικής πολιτικής γενοκτονίας.

Στις συνθήκες αυτές, δρομολογούνται εξελίξεις με παρασκηνιακά παζάρια των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στη Μέση Ανατολή για τη δημιουργία ενός μελλοντικού Παλαιστινιακού Κράτους, που θα είναι ένα αποστρατιωτικοποιημένο προτεκτοράτο,, με περιορισμένες εξουσίες, ακυρώνοντας έτσι όλες τις αποφάσεις του Ο.Η.Ε για τη δημιουργία ενός Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους. Όμως στην κατεύθυνση της στρατηγικής της επιλογής για εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων, η φασιστική κυβέρνηση Νετανιάχου αντιτίθεται ακόμη και σε αυτά τα διπλωματικά παζαρέματα των ΗΠΑ, στοχεύοντας στην εξάλειψη των Παλαιστινίων από το χάρτη και την κατοχύρωση της Ισραηλινής Κατοχής στην Παλαιστινιακή Γη, που συνεχίζεται 75 χρόνια(!)

Μέσα σε αυτό το κλίμα της ανελέητης Ισραηλινής πολεμικής βίας και του διπλωματικού παζαρέματος στην πλάτη του ματωμένου Παλαιστινιακού λαού για τη διασφάλιση των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων και ισορροπιών στην ευρύτερη περιοχή της Εγγύς και Μέσης Ανατολής, η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΤΕΧΕΙ με σύμμαχο την αλληλεγγύη των λαών της οικουμένης και με πηγή αντίστασης το αδούλωτο φρόνημα του ανυποχώρητα μαχόμενου Παλαιστινιακού λαού. Παρά τους ηρωικούς αγώνες των Παλαιστινίων και το αδιαμφισβήτητο δίκιο του αγώνα τους, που έχει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη λαού μας, η κυβέρνηση της ΝΔ-έχοντας και τη στήριξη της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης των κομμάτων της ιμπεριαλιστικής υποτέλειας (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ.λπ.), αλλά και κόντρα στα αντιϊμπεριαλιστικά λαϊκά αισθήματα –επιλέγει τη στήριξη της Ισραηλινής πολεμικής βίας και της ΝΑΤΟϊκής μηχανής που την ενισχύει.

Στη βάση αυτή, η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ανοιχτό δίαυλο διπλωματικής συνεργασίας με το φασιστικό-σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ, παρέχει πρόθυμα τις διευκολύνσεις, μέσω των βάσεων, στην επέλαση των ΝΑΤΟΪκών δυνάμεων, διαθέτει μια φρεγάτα στην Ανατολική Μεσόγειο για τη στήριξη των αεροναυτικών επιδρομών του ΝΑΤΟ, ενώ στέλνει και δεύτερη φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα για την ικανοποίηση των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων των ΗΠΑ-Βρετανίας, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι αποτελεί σταθερό στυλοβάτη των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων, κόντρα στα συμφέροντα του λαού και εμπλέκοντας τη χώρα στα ΝΑΤΟικά εγκλήματα.

Απέναντι σε αυτή την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική της υποτέλειας και της εμπλοκής της χώρας στους πολεμοκάπηλους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, οφείλουμε να αντιτάξουμε τη σθεναρή, σταθερή και αταλάντευτη υποστήριξή μας στον ηρωικό και ματωμένο Παλαιστινιακό λαό, που δείχνει σήμερα το δρόμο της πάλης και της απελευθέρωσης από την ιμπεριαλιστική βία για όλους τους λαούς. Απέναντι στη φασιστική-κατοχική βία του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, απέναντι στην πολιτική της ιμπεριαλιστικής τρομοκρατίας, του φασισμού και του πολέμου, ο μόνος δρόμος είναι η ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ-ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Το δίκαιο αίτημα των πολύπαθων Παλαιστινίων για ΛΕΥΤΕΡΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ –ΓΗ είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων και των λαών.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

·        Να σταματήσουν άμεσα οι πολεμικές επιθέσεις του φασιστικού καθεστώτος του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων – Λευτεριά-Γη-Πατρίδα στην Παλαιστίνη.

·        Κάτω η πολιτική του Ιμπεριαλισμού, του Φασισμού και του Πολέμου.

·        Καμία συμμετοχή και στήριξη της χώρας στο έγκλημα της γενοκτονίας των πολύπαθων Παλαιστινίων και στους Ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

·        Να κλείσουν όλες οι Αμερικανο-Νατοϊκές βάσεις στον τόπο μας-Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών-ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.

·        Ειρήνη, Φιλία, Εθνική Ανεξαρτησία, Διεθνιστική Συνεργασία μεταξύ των λαών.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το