Μ. Βορίδης: Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας

Με απόλυτο κυνισμό, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με τις γνωστές νεανικές συνήθειες, επιχείρησε τη δική του ανάγνωση για τις εικόνες ντροπής που διαδραματίστηκαν μέσα και έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δικαιολογώντας πλήρως τη στάση της αστυνομίας.

«Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας (…) Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Μάκης Βορίδης μιλώντας παράλληλα για «άσκηση νόμιμης βίας» που κάνει η αστυνομία.

Η επίδειξη αυταρχισμού με την εισβολή ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ δεν θορύβησε κατ’ ελάχιστο τον υπουργό που υπερασπίστηκε την κυβερνητική πολιτική και όταν ρωτήθηκε αν η κυβέρνηση θα συνεχίσει απάντησε: «Φυσικά θα συνεχίσουμε».

Ο λύκος...

Ο λύκος…

Θέλει ο Βορίδης να κρυφτεί μα η χούντα δεν τον αφήνει; Eχουν περάσει 30 ή 40 χρόνια από τότε που οπλισμένος με ρόπαλα και με μπαλτάδες, τριγυρνούσε με τη φασιστική συμμορία του, έδερνε και τρομοκρατούσε.

Φοράει την προβιά του ευγενικού, του γλυκομίλητου νομομαθή, θέλει να ξεχαστεί, να σβήσει το άγριο παρελθόν. Κάθε Νοέμβρη όμως φαίνεται ότι «ξυπνάει ο λύκος» μέσα του, δεν αντέχει, πετάει τις μάσκες, βρίσκει τον εαυτό του, ξαναγίνεται ο Μάκης ο εκλεκτός του Παπαδόπουλου, ο διάδοχος του Μιχαλολιάκου.  

Με στοιχεία από δημοσιεύματα της efsyn.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το