για να μειωθεί η κίνηση!

Μετά το Βορίδη, που θυμήθηκε τις «ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς» και θέλει να στείλουμε «ένα ηχηρό εθνικό μήνυμα σε όσους επιμένουν να κρατάνε την Ελλάδα πίσω, δέσμια, στις ιδεολογικές εμμονές της Αριστεράς» και το Γεωργιάδη που θεωρεί ότι αν το αποτέλεσμα είναι κακό για την κυβέρνηση «θα ξυπνήσει η όρεξη των αριστερών για φασαρίες θα αρχίσουν να μπουκάρουν μέσα στα νοσοκομεία με κάθε μέρα στάσεις εργασίας στα άλλα υπουργεία απεργίες, θα αρχίσουν οι φασαρίες σιγά σιγά ό,τι κερδίσαμε θα αρχίσει να φθείρεται», ήρθε ο Χρήστος Κώνστας με μια ρηξικέλευθη πρόταση (…όχι δική του!) να λύσει τα περιβαλλοντικά μας προβλήματα.

Συγκεκριμένα, με μία άνευ προηγουμένου δήλωση κατά την διάρκεια συζήτησης στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρεμβάσεις» στον Blue Sky για την ακρίβεια στα καύσιμα, ο δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας ανέφερε πως φοβάται ότι θα επικρατεί πανδαιμόνιο στους δρόμους αν μειωθεί η τιμή της, προκαλώντας την έκπληξη των παρευρισκόμενων.

«Με 2 ευρώ τη βενζίνη, βλέπουμε το χάος στους δρόμους, χιλιάδες αυτοκίνητα. Αν τη πάμε στο 1,5 ευρώ τι θα γίνει;» αναρωτήθηκε, προκαλώντας αντιδράσεις.

«Ακούτε τι λέτε; Δηλαδή προτείνεται να πάμε 3 ευρώ τη βενζίνη για να μειωθεί η κίνηση στους δρόμους;» τον ρώτησαν, για να απαντήσει: «Είναι μια πρόταση που δεν τη λέω εγώ…»

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το