“Στρατόπεδο” για ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ έχει γίνει η Λευκίμμη Κέρκυρας τους τελευταίους μήνες, με αφορμή την αντιπαράθεση για τον ΧΥΤΑ που λειτουργεί στην περιοχή. Και είναι άνδρες αυτών ακριβώς των δυνάμεων που χτύπησαν απρόκλητα έναν 23χρονο που πήγαινε… στη δουλειά του, όπως καταγγέλλει ο ίδιος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό START από τον θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, ο νεαρός περιγράφει τα όσα έζησε.

“Με περικύκλωσε η διμοιρία και καθώς τους εξηγούσα ότι πηγαίνω μαζί με την κοπέλα μου να ελέγξω τα ρεύματα του καραβιού στο οποίο εργάζομαι, δέχθηκα την πρώτη γροθιά στο πρόσωπο.”

“Χτυπούσαν με γροθιές , σφαλιάρες και κλοτσιές. Εκείνη την στιγμή, τους φώναξα: Μη με χτυπάτε στο χειρουργείο παιδιά, έχω πρόβλημα. Με έκαναν σκουπίδι, επειδή τους είπα ότι πάω στην δουλειά μου”, καταγγέλλει ο 23χρονος Λευκιμμιώτης.

“Παίζανε μαζί μου και με την ψυχολογία μου. Τους έλεγε ο επικεφαλής της διμοιρίας να με αφήσουν, με άφηναν και μετά από λίγο, με ξαναχτυπούσαν.”

“Φοβόμουν να τους κοιτάξω στα μάτια, μήπως μου έκαναν περισσότερα, μήπως με συνελάμβαναν. Έχω γνωματεύσεις από τους γιατρούς. Θα ήθελα να βρεθεί άμεση λύση και να βρεθούν και οι υπεύθυνοι, γιατί εγώ θα μπορούσα να ήμουν νεκρός”, ανέφερε ο νεαρός.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το