Ιούλιος 2019
Πλημμύρες 2020
Φωτιές 2021

Πρόπερσι, το 2019, φωτιές έκαψαν χιλιάδες στρέμματα στην Εύβοια. Πέρσι (2020) τον Αύγουστο πλημμύρες, καταστροφές, νεκροί. Φέτος τον Αύγουστο καίγεται η βόρεια Εύβοια. Δάση, σπίτια, περιουσίες, υποδομές καταστρέφονται.

Επιβεβαιώνεται ένα διαχρονικό έγκλημα. Μόνος υπεύθυνος για την καταστροφή που συντελείται δεν είναι άλλος από την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική που έχει εγκαταλείψει κάθε πολιτική πυροπροστασίας. Είναι η ίδια αυτή πολιτική που κάθε χρόνο οδηγεί σε πλημμύρες ολόκληρες περιοχές γιατί δεν υπάρχουν αντιπλημμυρικά έργα και σε καταστροφικές πυρκαγιές που στο παρελθόν έχουν οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο πολλών ανθρώπων κατάγγειλε το Μ-Λ ΚΚΕ.

Τρίτη ημέρα δράματος στην βόρεια Εύβοια. με το πύρινο μέτωπο να συνεχίζει ανεξέλεγκτα την καταστροφική του πορεία προς τα ανατολικά, κατευθυνόμενο προς τις ακτές του Αιγαίου. Πάνω από 15 χλμ το πύρινο μέτωπο. Εκτός ελέγχου η κατάσταση, ελάχιστα τα εναέρια μέσα στην περιοχή.

Αυτά το φετινό Αύγουστο.


 Ας δούμε και τον Αύγουστο του 2020

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στην Εύβοια τον Αύγουστο του 2020. 6 νεκροί από τις πλημμύρες, μεταξύ τους ένα βρέφος 8 μηνών.

Για μια ακόμα φορά η Εύβοια αντιμετώπισε προβλήματα με τις βροχοπτώσεις κυρίως λόγω της ελλείψεις έργων και υποδομών θωράκισης.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το