Πάψε με ευχές να ελπίζεις
οι θεοί πως θα λυγίσουν

Εν αρχή ην ο λόγος τους:
«Δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει» (Μητροπολίτης Δωδώνης).
«Άρχισε να επιτρέπεται να βγαίνουν από τη θάλασσα ημίγυμνοι και γυμνοί… και σήμερα γυρίζουν ημίγυμνες οι κόρες και οι εγγονές σας, 13 και 14 ετών» (στις πόλεις). Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης.
«Περί προστασίας τής ανθρώπινης ζωής και αποφυγής των αμβλώσεων» η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου, που διαβάστηκε ταυτόχρονα σε όλους τους ναούς στις 8 Σεπτέμβρη. Κατά την εγκύκλιο, το έμβρυο είναι τέλειος άνθρωπος και «ζητεί από τις ευλογημένες με τη δυνατότητα τής μητρότητος γυναίκες να προστατεύσουν με κάθε τρόπο τον θησαυρό τής ζωής που κρατούν στα σπλάγχνα τους και, παρά τις συχνά αντίξοες συνθήκες ή την πιεστική γνώμη των άλλων, να δεχθούν με εμπιστοσύνη και πίστη το δώρο τού Θεού». Και να φανταστεί κανείς πως προσλάβαμε και πληρώνουμε από την τσέπη μας, άλλους 2.300 τέτοιους για να μας λένε ότι «το θέλουμε». Αυτούς, που πιστεύουν ότι η σύλληψη του Κυρίου έγινε με έναν κρίνο και η γη είναι επίπεδη.

Εν συντομία ο λόγος μας:
Μπορεί να σε σκοτώσει ο δολοφόνος, να σε κλέψει ο κλέφτης, χωρίς να θέλεις. Εξαιρείται ο βιαστής που τότε το θέλεις. Και αυτό από την εκκλησία που κηρύττει τη μη βία.
Και γυμνές να κυκλοφορούσαν οι γυναίκες, με ποιο δικαίωμα απλώνει ο άλλος το ξερό του; Δηλαδή, αφού οι μητροπολίτες κυκλοφορούν επιδεικτικά, με χρυσοποίκιλτα φουστάνια και χρυσές καδένες και τζοβαϊρικά, θα εδικαιούτο ο άλλος να απλώσει το ξερό του και να αρπάξει τα χρυσάφια;; Δε διευκρινίζεται, ωστόσο, στη δήλωση αν οι άντρες που κυκλοφορούν γυμνοί είναι «λογικό» να βιάζονται.
Δώρο θεού ο βιασμός και η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη; Ποιος εκδικητικός θεός στέλνει τέτοια «δώρα»; Στη Γυναίκα! Που για την εκκλησία αυτού του θεού, είναι τόσο «μολυσμένη», που απαγορεύεται να μπει στο Ιερό της, να επισκεφθεί στο Άγιο Όρος κλπ, που ο μοναδικός ρόλος της είναι να φέρνει στον κόσμο παιδιά. Παιδιά που, αν είναι εκτός γάμου, δακτυλοδείχνονται, ευσπλαχνικά, σαν «το μπάσταρδο». Κατά την εκκλησία, που η περιουσία της αυξάνει την ίδια ώρα που οι πιστοί της φτωχαίνουν. Που όταν έχει την ανάγκη σου, σου ζητάει λεφτά για το παγκάρι και όταν έχεις την ανάγκη της στη φτώχεια σου, σού λέει «προσευχήσου».

***

Το σάλπισμα δόθηκε από τη σκοτεινή Αμερική τού Τραμπ και των ομοίων του, με το νόμο ενάντια στις αμβλώσεις. Ο Τραμπ που, πριν αφήσει την εξουσία που ήταν γαντζωμένος με νύχια και με δόντια, φρόντισε να διορίζει δικούς του δικαστές στο ανώτατο δικαστήριο. (Βρε! Κάτι ομοιότητες με την Ελλάδα!). Όταν δε, ανακοινώθηκε η μαύρη δικαστική απόφαση, δήλωσε πως «ήταν θέλημα Θεού»! Λέτε να εννοούσε τον εαυτό του; Και οι σκοταδιστές παγκόσμια, αλάλαξαν και πιάσανε δουλειά. Ειπώθηκε πως γυρίσαμε στο μεσαίωνα. Ποιος μεσαίωνας! Ο Δίας, των αρχαίων ημών, βίαζε. Και αυτές που «πλήρωναν» την οργή τής συζύγου Ήρας, (αμάν αυτός ο γάμος …δόξη και τιμή στεφάνωσον), ήταν οι βιασμένες και τα παιδιά τους. Τόσο καλά, τόσο κοντά χρονικά.

Και αν δεν πείθεστε από το …θεό, (πάλι σύμφωνα με την εγκύκλιο), οι αμβλώσεις είναι …αντιπατριωτικές, διότι μειώνονται οι πολεμιστές ενάντια σε προαιώνιους εχθρούς. Χωρίς εκτρώσεις γεννήθηκαν οι 500.000 επιστήμονες που έφυγαν από την Ελλάδα και μένουν στο εξωτερικό και δε θα πολεμήσουν ποτέ τους Τούρκους.

Και για την πλάκα μας: «Σύμφωνα με τους υπολογισμούς ενός ψεκασμένου σάιτ, το 2080 οι Έλληνες θα είναι 32.000 και οι Τούρκοι 3,5 δισεκατομμύρια». Τούτου δοθέντος και αφού οι γυναίκες θα είναι περίπου οι μισές, πρέπει κάθε γυναίκα εκεί έξω… Άσε! ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.
Τόσα και άλλα τόσα, και άλλα τόσα, μπορούν να γραφτούν για το θέμα. Μόνο αυτά προς ώρας.

Τάνια Ζωγράφου

πηγή: Λαϊκός Δρόμος

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το