Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης: 

Η Aντίσταση δεν θα περιμένει πολύ και η Kατοχή δεν πρέπει να ποντάρει στη στρατιωτική πίεση κατά των αμάχων, καθώς έχει αποδειχθεί αναποτελεσματική 

– Ο εγκληματίας πολέμου Βενιαμίν Νετανιάχου συνεχίζει τις κακόβουλες προσπάθειές του να εμποδίσει την επίτευξη συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός για στενούς πολιτικούς λόγους. Έχει κλιμακώσει την επίθεσή του σε μεγάλες γειτονιές της Γάζας, αναγκάζοντας χιλιάδες εξαντλημένους ανθρώπους μας να φύγουν χωρίς καταφύγιο ή υπάρχοντα, υποβαλλόμενοι σε σφοδρούς βομβαρδισμούς από αεροσκάφη και πυροβολικό, όλα σε μια προσπάθεια να σαμποτάρει τη συμφωνία.

– Η αμερικανική κυβέρνηση κλείνει τα μάτια στις προσπάθειες του Νετανιάχου να σαμποτάρει τη συμφωνία και διαδίδει ψέματα ότι η Kατοχή συμφώνησε με την πρόταση του Μπάιντεν, σε μια προσπάθεια να διαστρεβλώσει τα γεγονότα και να κατηγορήσει την Aντίσταση για την αποτυχία, αποκαλύπτοντας την εμπλοκή της σε εγκλήματα πολέμου και τη συνενοχή της με τον εχθρό. 

– Η Aντίσταση δεν θα περιμένει πολύ όσον αφορά την πρόταση κατάπαυσης του πυρός. Έχει αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλες τις προτάσεις για τον τερματισμό του καταστροφικού πολέμου με βάση την πλήρη κατάπαυση του πυρός και την ολική αποχώρηση από τη Λωρίδα της Γάζας, αλλά ο Νετανιάχου εμποδίζει συνεχώς τη συμφωνία. Ως εκ τούτου, η διεθνής πίεση πρέπει να στραφεί προς την Kατοχή για να εμποδίσει αυτόν τον δειλό εγκληματία να διαπράξει περισσότερα εγκλήματα εναντίον του λαού μας και να εμποδίσει οποιαδήποτε συμφωνία. 

– Η χρήση αθώων πολιτών ως ανθρώπινες ασπίδες και ως μέσο πίεσης της Aντίστασης για να μαλακώσει τη στάση της στις διαπραγματεύσεις είναι επαναλαμβανόμενες προσπάθειες των σιωνιστών που έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές και δεν πρόκειται να αλλάξουν τη σταθερή στάση της Aντίστασης για την κατάπαυση του πυρός. Αυτές οι κατάπτυστες μέθοδοι δεν θα επιτύχουν τους στόχους του εχθρού και δεν θα επηρεάσουν την αποφασιστικότητα και την ανθεκτικότητα του λαού μας. 

– Με την κλιμάκωση των εγκλημάτων του κατακτητή στη Λωρίδα της Γάζας υπό τις διαταγές του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου, η πιθανότητα επίτευξης συμφωνίας και αποτροπής μιας συνολικής κλιμάκωσης στην περιοχή είναι πολύ μικρή. Η διεθνής κοινότητα είναι απολύτως συνυπεύθυνη, διότι αγνοεί σκόπιμα τη συμπεριφορά του Νετανιάχου και δεν τον πιέζει να σταματήσει τις προσπάθειές του να σαμποτάρει τη συμφωνία. Η εγκληματική αμερικανική κυβέρνηση και η διεθνής κοινότητα πρέπει να περιορίσουν τις ενέργειες του Νετανιάχου, ώστε η Aντίσταση να μην αναγκαστεί να κλείσει εντελώς το φάκελο των διαπραγματεύσεων, καθώς διαθέτει τη δύναμη και το μοχλό πίεσης για να παγιδεύσει τον εχθρό σε έναν παρατεταμένο πόλεμο φθοράς. 

– Προειδοποιούμε το λαό μας να μην εμπλακεί στον ψυχολογικό πόλεμο της Κατοχής, ο οποίος στοχεύει να εντείνει την πίεση στη λαϊκή βάση για να υπονομεύσει και να αποδυναμώσει την Αντίσταση. Τα σχέδια αυτά θα αποτύχουν και θα συντριβούν στο βράχο της σταθερότητας και της αντίστασης του λαού μας και δεν θα πετύχουν τους στόχους τους για την αποσταθεροποίηση των γραμμών μας ή την αλλαγή των θέσεών μας. 

– Παρά τις όποιες συνθήκες, η Αντίσταση θα παραμείνει ισχυρή και παρούσα, προκαλώντας βαριές απώλειες στον εχθρό σε όλες τις περιοχές του τομέα. Ο εχθρός θα πρέπει να αναμένει πιο ποιοτικές επιχειρήσεις και εντυπωσιακές ενέδρες και δεν θα πρέπει να ποντάρει στη στρατιωτική πίεση στους αμάχους, καθώς έχει αποδειχθεί αναποτελεσματική. 

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης 

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Ενημέρωσης 

9 Ιουλίου 2024 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το