Έφυγε από τη ζωή 54χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος υπηρετούσε στο ειδικό σχολείο της Νεάπολης Λάρισας.

Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό Βαγγέλη Ταρατώρα ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο εκπαιδευτικός υπηρετούσε στο ειδικό σχολείο της Νεάπολης και τις τελευταίες ημέρες έδινε τη μάχη του με τον φονικό ιό.

Ο εκλιπών που κατάγεται από τη Συκιά Ελασσόνας, αφήνει πίσω την σύζυγό του, επίσης εκπαιδευτικό, και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Τη θλίψη του για το χαμό του εκπαιδευτικού εξέφρασε και ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας του νομού Λάρισας, Δ. Παπαποστόλου, που συνυπηρετούσε μαζί του μέχρι πρότινος, σε δημοτικό σχολείο του δήμου Φαρσάλων.

Το συλλυπητήριο μήνυμα

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αικ. Καραγιώργου αναφέρει:

«Ένας αγαπητός συνάδελφος και φίλος δεν είναι πια κοντά μας…

Ο εκπαιδευτικός Ευάγγελος Ταρατώρας, δυστυχώς έφυγε πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι, μετά από άνιση μάχη με τον αόρατο εχθρό. Πολλοί από εμάς, είχαμε την τιμή και την χαρά να συνεργαστούμε μαζί του. Όλοι συμφωνούσαμε ότι ήταν εξαιρετικός Δάσκαλος, φίλος και συνεργάτης γεμάτος ευγένεια, πραότητα και διάθεση προσφοράς στην εκπαίδευση. Πάντοτε σεμνός και ταπεινός στο εκπαιδευτικό του έργο του, υπηρέτησε με ήθος και ακεραιότητα, αποτελώντας πρότυπο για τους συναδέλφους του.

Προσωπικά και εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Η πρόωρη απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην εκπαιδευτική μας κοινότητα. Θα παραμείνει για πάντα στις μνήμες μας».

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το