ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, A΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ, ΣΧΟΛ. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 6ου και 11ου ΓΕΛ
ΝΟΡΜΑΝ 57, ΠΑΤΡΑ (Είσοδος από Φαβιέρου), mail: aelmeahaias@gmail.gr, Ιστοσελίδα: http://aelmeahaias.wordpress.com

Κλιμάκωση της μάχης για το 10ο ΓΕΛ της Πάτρας
Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, αφού εκτίμησε τη γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πανελλαδικά και στην περιοχή μας στο ζήτημα των λεγόμενων «ολιγομελών» τμημάτων στα σχολεία και την καθυστέρηση του Υπ. Παιδείας να βγάλει την 3η κατά σειρά τροποιητική της αρχικής εγκυκλίου που αφορά πολλά τμήματα της περιοχής και ειδικά την ύπαρξη αυτού καθευατού του 10ου ΓΕΛ Πάτρας με το μη «ξήλωμα» της Γ΄ τάξης του μέσω της μη έγκρισης της μοναδικής Ο. Π., αποφάσισε ομόφωνα την παρακάτω κλιμάκωση μέχρι την δικαίωση:
1) Συμμετέχει αύριο Τρίτη 02.10.2018 και ώρα 7.00μμ στη σύσκεψη της περιοχής Ιτεών που θα γίνει στο 10ο ΓΕΛ Πάτρας για την σωτηρία του σχολείου.
2) Την Τετάρτη 03.10.2018 και ώρα 13.00 το μεσημέρι διοργανώνει κινητοποίηση στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος του σχολείου.
3) Την Παρασκευή 05.10.018 στις 13.30 το μεσημέρι μαζί με πολλούς φορείς διοργανώνει διαμαρτυρία-διεκδίκηση για την σωτηρία του σχολείου στην αιρετή Περιφέρεια (Νέος δρόμος).
Καλεί
α) Όλα τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία δημοσίου και ιδωτικού τομέα, το Νομαρχ. Παράρτημα της ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και το Δήμο Πατρέων, την Ένωση Γονέων Πάτρας και την Ομοσπονδία Γονέων για την έκδοση ψηφισμάτων στήριξης και την συμμετοχή τους στην αιρετή Περιφέρεια την Παρασκευή 05.10.2018.
β) Του Βουλευτές του Νομού, έστω και την ύστατη ώρα, να κάνουν επερωτήσεις στη Βουλή και να συνδράμουν στη σωτηρία του σχολείου ποικιλότροπα.
Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας

Σιάχος Χρήστος        Μπούρδαλας Παναγιώτης

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το