e-Πρόλογος
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Εργαζόμενοι
  • Διεθνή
  • Κοινωνία
  • Νεολαία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
  • Ιστορία
  • Ιδεολογικά
  • Απόψεις
  • Εκδηλώσεις
  • Ανακοινώσεις
  • Επικοινωνία
σεισμός 2
5 Δεκεμβρίου 2018

Ισχυρός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Νέα Καληδονία – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Διεθνή Νέα Καληδονία, ΣΕΙΣΜΟΣ

Ισχυρός σεισμός 7,6 βαθμών σημειώθηκε σήμερα ανοιχτά της ανατολικής ακτής Νέας Καληδονίας, στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανακοίνωσε το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό (PTWC), το οποίο προειδοποίησε για πιθανό τσουνάμι κοντά στο επίκεντρο του σεισμού.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, που σημειώθηκε ανοιχτά της υπερπόντιας αυτής κτήσης της Γαλλίας, ήταν μικρό, υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 155 χιλιομέτρων ανατολικά, νοτιοανατολικά των Νησιών Λογιοτέ ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Νέας Καληδονίας.

“Υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν επικίνδυνα παλιρροϊκά κύματα εντός 1.000 χιλιομέτρων από το επίκεντρο του σεισμού κατά μήκος των ακτών του Βανουάτου και της Νέας Καληδονίας”, σύμφωνα με το PTWC.

Please follow and like us:
error
fb-share-icon
Tweet
fb-share-icon
Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών ν. Ηρακλείου: Να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην ΕΛΜΕ σε αγωνιστική κατεύθυνση Ένα… διχασμένο Βασίλειο και μια διασπασμένη ΕΕ (Σχετικά με το Βrexit)

Related Posts

Collage-0-00-00-001-scaled

Διεθνή

Πώς Έλληνες και Ευρωπαίοι εφοπλιστές συνεχίζουν να μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο παρά τις κυρώσεις και το εμπάργκο;

διαφθορά-καπιταλισμός

Διεθνή

Οικονομική κρίση για τους λαούς, κερδοφόρα ευκαιρία για τους εκατομμυριούχους

JAPAN-POLITICS-DEFENSE-IZUMO

Διεθνή

Επανεξοπλισμός και αναβίωση του γιαπωνέζικου μιλιταρισμού υπό τη σκέπη των ΗΠΑ

Ακολουθήστε μας

| Όροι χρήσης | Πολιτική απορρήτου | © Πρόλογος 2018
Powered by WordPress • Themify WordPress Themes