Θεσσαλονίκη-Μακεδονία: Ανταπόκριση από τις προεκλογικές παρεμβάσεις του Μ-Λ ΚΚΕ

Με ένταση οι σ. του Μ-Λ ΚΚΕ ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας και στη Θεσσαλονίκη. Από τις πρώτες ημέρες μέχρι σήμερα, το κοκκινοκίτρινο χαρτόνι, οι αφίσες και οι ανακοινώσεις του Κόμματος βρέθηκαν σε πολλές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Από τη ΒΙΠΕ στο Καλοχώρι και στη Σίνδο, εκεί που στενάζει η εργατική τάξη της πόλης, στις δυτικές συνοικίες των Αμπελοκήπων, της Μενεμένης και της Ξηροκρήνης, στη Νεάπολη, στο κέντρο της πόλης, μέχρι τα ανατολικά σε Άνω και Κάτω Τούμπα, στην Μπότσαρη και τη Μαρτίου.

Το Σαββατοκύριακο 25-26/5 πραγματοποιήθηκε μεγάλη εξόρμηση σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Οι σ. βρέθηκαν στις πόλεις της Καβάλας, της Ξάνθης, της Κομοτηνής και της Αλεξανδρούπολης. 

Όλες οι εξορμήσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η εργατική τάξη και ο λαός μας μια χαρά γνωρίζουν τα προβλήματα και μια χαρά έχουν ανοιχτά αυτιά προς την άποψη του αγώνα για το μεροκάματο, για όλα τα δικαιώματα, για την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. 

ΒΙΠΕ Καλοχώρι

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το