Μεγάλος άνθρωπος με αναπνευστικά προβλήματα προσπαθεί να σώσει το σπιτι του η δημοσιογράφος του Open προσπαθεί να τον πείσει να φύγει γιατί έχουν εντολή εκκένωσης και τον πιάνουν τα κλάματα λέγοντας και που να πάω

Μια από τις ανθρώπινες ιστορίες που εκτυλίσσονται στα πύρινα μέτωπα και είναι γροθιά στο στομάχι εκτυλίχθηκε στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το απόγευμα της Δευτέρας.

Η δημοσιογράφος του καναλιού, Ευλαμπία Ρέβη, η οποία κάλυπτε τα γεγονότα της φωτιάς στην Αβγαριά Εύβοιας ξέσπασε σε κλάματα μετά τον διάλογο που είχε με ηλικιωμένο, ο οποίος για μέρες παλεύει με τις φλόγες.

Ο ηλικιωμενος αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και με δυσκολία στην ομιλία προσεγγίζει ο ίδιος τη δημοσιογράφο. Εκείνη του προσφέρει μάσκα την ώρα που του έχει κοπεί η ανάσα για να βρέχει από το πρωί το σπίτι του, όπως λέει ο ίδιος.

Όταν η δημοσιογράφος του λέει να τον μεταφέρουν οι ίδιοι, οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού συνεργείου, ο κάτοικος του ορεινού χωριού της απαντά “και πού να πάω;” – την επόμενη στιγμή οι δύο τους έκλαιγαν μαζί.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το