Κάλεσμα

Όλοι στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη 20/6 στις 12 μ. ενάντια στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ και το έγκλημα σε βάρος των εργαζομένων

Οι δραματικές εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ είναι αποτέλεσμα του κυβερνητικού σχεδιασμού ώστε να μπει λουκέτο, ολοκληρώνοντας το έγκλημα σε βάρος των εργαζομένων, της επιχείρησης, των τοπικών κοινωνιών που δραστηριοποιείται η εταιρεία και της εθνικής οικονομίας. Ενός σχεδίου που στο όνομα της «εξυγίανσης» σταμάτησε εδώ και τέσσερα χρόνια την παραγωγική δραστηριότητα της ΛΑΡΚΟ, την ώρα που εκτοξεύονταν η τιμή του νικελίου, βουλιάζοντας ακόμη περισσότερο την εταιρεία και σπρώχνοντας τους εργαζόμενους στην έξοδο.
Κυρίως όμως, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΕ που επέβαλε το ξεπούλημα, τον τεμαχισμό και τη διάλυση της μεγαλύτερης παραγωγού σιδηρονικελίου στην Ευρώπη και μιας από τις πέντε μεγαλύτερες του κόσμου προς όφελος των ξένων μεταλλευτικών πολυεθνικών, των μονοπωλίων ανοξείδωτου χάλυβα και των ντόπιων μεταπρατών τους που θέλουν να μετατρέψουν το εργοστάσιο σε scrap και να ξεπουλήσουν τον ορυκτό πλούτο της πατρίδας μας.

Ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος για να αποτρέψουμε αυτές τις αρνητικές εξελίξεις

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το