Νέες εξορμήσεις του Μ-Λ ΚΚΕ (Κ.Ο. Ανατολικών Συνοικιών) για την Πρωτομαγιά σε Καισαριανή, Νέα Σμύρνη, Καρέα, Άγιο Δημήτριο, Καλλιθέα, Νέο Κόσμο, Κουκάκι, Δάφνη-Υμηττό, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βύρωνα.

Άγιος Δημήτριος
Πλατεία Κανάρια – Ηλιούπολη

Συνεχίζεται η πανελλαδική κινητοποίηση του Μ-Λ ΚΚΕ μπροστά στον ταξικό γιορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς στις 6 Μάη

Στα πλαίσια των εξορμήσεων για τον ταξικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς κλιμάκιο της Κ.Ο Ανατολικών Συνοικιών του Μ-Λ ΚΚΕ έκανε παρέμβαση με αφίσες και πανό στο Κουκάκι, στον Καρέα, στους Δήμους Καισαριανής, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου Καλλιθέας, Δάφνης – Υμηττού, Ηλιούπολης, Αργυρούπολης και Βύρωνα.

Νέα Σμύρνη
Κουκάκι
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – ΜΕΤΡΟ

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Καρέας – Περιφερειακή Υμηττού
Καισαριανή – Σκοπευτήριο
Αργυρούπολη (Βουλιαγμένης)
Βύρωνας

Το Μ-Λ ΚΚΕ και η ΕΡΓΑΣ καλούν για ένα ταξικό και αγωνιστικό γιορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς την Πέμπτη, 6 του  Μάη (Προσυγκέντρωση του Μ-Λ ΚΚΕ στις 11 πμ στην Ομόνοια) και καταγγέλλουν τις αθλιότητες της ΓΣΕΕ και του προέδρου της που, λειτουργώντας όλη αυτή την περίοδο σαν το μακρύ χέρι της κυβέρνησης και της κεφαλαιοκρατίας, εμφανίστηκαν ξαφνικά για να «κηρύξουν»  πρωτομαγιάτικη απεργία την Τρίτη, 4 Μάη, με σκοπό να μετατρέψουν την Πρωτομαγιά από μέρα ανειρήνευτου αγώνα της εργατικής τάξης για την κοινωνική της απελευθέρωση σε μια επιπλέον μέρα αργίας του Πάσχα.

ΓΟΥΒΑ – ΥΜΗΤΤΟΣ
ΔΑΦΝΗ – ΥΜΗΤΤΟΣ
ΔΑΦΝΗ – ΜΕΤΡΟ

Παράλληλα το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί σε προσυγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Καισαριανής το Σάββατο, 1η Μάη, στις 11.30 πμ και πορεία στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής όπου θα κατατεθεί στεφάνι στις 12.00 στον τόπο θυσίας των 200 κομμουνιστών τη ματωμένη Πρωτομαγιά του 1944

Πλατεία Κανάρια – Ηλιούπολη
Please follow and like us: