(Στην κεντρική φωτο: ο επιχειρηματίας – χρηματοδότης του υφυπουργού Βεσυρόπουλου και η σύζυγός του που πήρε το voucher, σε δείπνο προς τιμή του Απόστολου Βεσυρόπουλου αλλά και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα )

Η περίπτωση του “Σκόιλ Ελικικού” με μερίδιο περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε πλατφόρμα τηλεκατάρτισης δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη, σε μια περίοδο μάλιστα που δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Στο σκάνδαλο, που εμπλέκονται “κολλητοί” του πρωθυπουργού και υπουργών του, θα ανέμενε ίσως την επέμβαση κάποιου εισαγγελέα…. Κι όχι απλά, όταν η κυβέρνηση πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία στον πρωθυπουργό να εμφανιστεί… “σωτήρας” και “λυτρωτής”, που ακύρωσε το σκάνδαλο το οποίο δημιούργησαν με τις αποφάσεις τους ο ίδιος και οι συνεργάτες του…

Φαίνεται όμως ότι για τους διαπλεκόμενους, κολλητούς των κυβερνητικών, δεν τα μάθαμε ακόμα όλα.

Πάμε να δούμε μια νέα υπόθεση, χρηματοδότη υπουργού της ΝΔ, που βρέθηκε με τα εκατομμύρια από το voucher…. Εντελώς τυχαία…

Λίγο μετά τις εκλογές του 2019, ο Νϊκος Τάκης, επιχειρηματίας από την Ημαθία, πανηγύριζε σε μία «νεοδημοκρατική» συνεστίαση τη νίκη των «αγωνιστών» της Ν.Δ. χαιρετίζοντας τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ και υμνώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό του…

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι geyma23.jpg
“Υγεία να ‘χουμε από ‘δω και πέρα” ευχόταν εκείνο το βράδυ ο επιχειρηματίας και φίλος του υφυπουργού της Ν.Δ., Απόστολου Βεσυρόπουλου, αλλά, σε κάποιες περιπτώσεις, εκτός από την υγεία δεν βλάπτουν και μερικά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της εταιρείας. Έτσι λοιπόν, την ώρα που η πανδημία χτύπησε τόσο την υγεία όσο και τα έσοδα των πολιτών, για τον φίλο του υφυπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη η κρίση μετατράπηκε σε ευκαιρία και η εταιρεία της συζύγου του κυρίου Τάκη ήταν από τις τυχερές, καθώς βρέθηκε στη χρυσή λίστα με τις πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.

Εκεί ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στη συμμάζωξη παρουσία του παρόντος υπουργού και προς τιμής επίσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, της ΝΔ.. και του ΠΑΟΚ.

Είναι τόση η χαρά του όπως λέει, που πήρανε εκλογές, ευρωεκλογές, περιφέρεια, δημαρχεία…

«Έχουμε υπουργό, υγεία να έχουμε» λέει συγκεκριμένα για να καταλάβουμε αργότερα πως πρόκειται για τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, οικονομολόγο που εκλέγεται στην Ημαθία.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Νίκος Τάκης, επιχειρηματίας συνδεόμενος με εκπαιδευτικό όμιλο όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες από το προφίλ του στο facebook θα είναι ακόμα πιο χαρούμενος αφού τα χρήματα και τα voucher αφορούν και τις επιχειρήσεις του.

Ποια είναι η σχέση του Νίκου Τάκη με τα εκπαιδευτήρια Ram, προκύπτει και από την σχετική σελίδα, όπου το όνομά του αναφέρεται σε όλους τους λογαριασμούς τραπεζών: 

Τελικά και με το δίκιο του που πανηγύριζε για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας…

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το