Ηθελε και να γράψει tweet o υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης. Να κατηγορήσει την Ελενα Ακρίτα που έχει σπίτι στο Λονδίνο.

Ο υπουργός που ανεβάζει tweets δείχνοντας την Μιμή Ντενίση να φωτογραφίζεται μπροστά σε βιτρίνες καταστημάτων.

Εγραψε αυτό λοιπόν ο κ. Αδωνις στο Twitter:

Το πρόβλημα με τα «δύο διαμερισματάκια στο Λονδίνο για αποκούμπι» δεν είναι ο πλούτος. Δικά της λεφτά, άξια δουλεμένα τα κάνει ό,τι θέλει, αλλά ότι όταν πούλαγε αντιμνημόνιο, «υπερήφανα» όχι, «το νόμισμα δεν είναι φετίχ» κλπ εκείνη θα είχε αποκούμπι ενώ όλοι εμείς όχι. Χυδαίο!

Οπότε ήρθε η πληρωμένη απάντηση από την Ελενα Ακρίτα που τον κάνει τον υπουργό του αλατιού:

Μάντεψε Άδωνι Γεωργιάδη που χρωστάς 625.000 στις τράπεζες, ποια δημοσιογράφος είχε λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα και το 2014 – όταν η Οικονομία μας βούλιαζε – έφερε και το τελευταίο σεντ πίσω στην πατρίδα της. Θα μπορούσε να αφήσει τα χρήματα της εκεί μετά την αγορά στο Λονδίνο το 2011; Θα μπορούσε. Δεν το έκανε. Αυτό περί νόμιμου και ηθικού.

Μάντεψε Αδωνη ποια δημοσιογράφος ΠΡΩΤΑ έφερε τα χρήματα της στην Ελλάδα και ΥΣΤΕΡΑ (ένα χρόνο αργότερα το 2015) ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Αλήθεια, πόσοι Έλληνες το έκαναν αυτό;

Ο λογαριασμός ήταν κοινός με την μητέρα της και οι δυο αποφάσισαν να στηρίξουν τον τόπο τους στα δύσκολα και να καταθέσουν αυτό το πόσον στην Εθνική Τράπεζα.
Μάντεψε Αδωνη ποια δημοσιογράφος έχει όλα τα έγγραφα και τα εξτρε τραπεζών που πιστοποιούν του λόγου το αληθές.

Για να σε βοηθήσω, η δημοσιογράφος που ψάχνουμε ούτε οφσόρ έχει, ούτε 32 ακίνητα, ούτε εξαψήφια δάνεια από τράπεζες. Ούτε δάνεια όπως εσύ που το 2007 χρωστούσες 630.000 ευρώ και σήμερα χρωστάς 624.762,45 ευρώ. Με λίγα λόγια, το πας ίσα βάρκα, ίσα νερά εδώ και 13 χρόνια και δεν σε ακουμπάει κανείς.

Well done luv, που λέμε κι εμείς στην Αγγλία.

Αυτά για να ξεχωρίζουμε τους Έλληνες από τους ελληνάρες.

Να σημειώσουμε επ’ ευκαιρίας πως είναι απίστευτη η επίθεση που δέχεται η Ελενα Ακρίτα από πολλές πλευρές του συστήματος. Προφανώς τους ενοχλεί. Well done που λέει και η ίδια.

Επόμενη έγνοια του υπουργού; Να πετύχει κι άλλα σελέμπριτι να ψωνίζουν τσάντες και παπούτσια. 

Πηγή: Δ. Κανελλόπουλος – efsyn.gr

Δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το