Γράφει η Νίνα Γεωργιάδου

Οι οβίδες,  οι βόμβες φωσφόρου, απεμπλουτισμένου ουρανίου , οι ναπάλμ, όλα τα φονικά οπλικά συστήματα, αλλά και τα πογκρόμ με πυρπολήσεις και μαχαίρια,  θα ήταν αναποτελεσματικά, αν δεν είχε επινοηθεί το βαρύ πυροβολικό της απανθρωποποίησης.

Η συστηματική – κραυγαλέα χυδαία ή υποδόρια – προπαγάνδα, που υποβιβάζει τον άνθρωπο-εχθρό, σε κατώτερο είδος, είναι αυτή που οπλίζει καταλυτικά τη φονική αγριότητα στους πολέμους και την ανηλεή ταξική καταπίεση, για την αποκομιδή κερδών.

• Οι κονκισταδόρες και οι Αγγλοσάξονες αποικιοκράτες υποβίβασαν το γηγενή πληθυσμό, σε «αρπακτικά» και οι οπλοφόροι τους δεν είχαν κανένα δισταγμό, να βάψουν κόκκινα από αίμα τα ποτάμια των «Νέων Ινδιών», με πάνω από 100 εκατ σφαγιασθέντες, στη μεγαλύτερη Γενοκτονία που γνώρισε η Ιστορία.

• Οι απόγονοί τους, φεουδάρχες του Αμερικάνικου Νότου, σε δημόσια θέα, εκτελούσαν,  παλούκωναν και σοδομούσαν τους μαύρους σκλάβους.

• Οι  άποικοι του Λεοπόλδου έκοβαν, χωρίς να αισθάνονται κανένα αποτροπιασμό,  τα χέρια των αυτόχθονων αγροτών στην Αφρική, για παραδειγματισμό και αύξηση της παραγωγής, θεωρώντας τους, μη παραγωγικά ζώα.

• Οι βαρυποινίτες της Βρετανικής αυτοκρατορίας μεταχειρίστηκαν τους ντόπιους Αβορίγινες, χωρίς κανένα έλεος, θεωρώντας τους, πρωτόγονο υποείδος.

• Οι Έλληνες μετανάστες στην Αμερική, τοποθετήθηκαν στην ίδια κατηγορία με τους αρουραίους,  “No rats, no Greeks”.

• Οι Ναζί κατέταξαν του Εβραίους και τους Ρομά σε κατηγορία υπάνθρωπων και άπενοχοποίησαν τους εκτελεστές των άγριων ολοκαυτωμάτων.

• Ο σιωνιστής φονιάς της Μέσης Ανατολής θεωρεί τους Παλαιστίνιους, ζώα και πάνω σ αυτό οικοδομήθηκε όλη η προπαγάνδα της εκπαίδευσης μαθητών και στρατιωτών και με αυτό το ιδεολόγημα μεγαλώνουν και γαλουχούνται όλοι οι αδίστακτοι σιωνιστές φονιάδες

Η «super race» των Αμερικάνων, η «αρία φυλή» των Αλαμανών και «ο εκλεκτός λαός του θεού» των Σιωνιστών, σφραγίζουν την ανθρώπινη ιστορία με πολύ αίμα, χωρίς κανένα ενδοιασμό και καμιά ενοχή, σα να κάνουν σαφάρι στην άγρια ζούγκλα.  

Αυτή είναι όμως, και σε κοινωνικό επίπεδο,  η αντίληψη που διαπερνά τις ελίτ όλου του κόσμου, μαζί και της δικής μας μπανανίας,  για τις φτωχότερες κοινωνικές τάξεις.

Γι αυτούς είμαστε υποείδος, χρήσιμοι ως μουλάρια στα μαγγανοπήγαδα, κωπηλάτες της εργασιακής γαλέρας και υποψήφιοι νεκροί στα πεδία των πολέμων τους.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το