Χτες, Παρασκευή 7 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές στην Ικαρία και με αυτήν ολοκληρώθηκε η προεκλογική παρέμβαση των τελευταίων εβδομάδων.

Η εκδήλωση αναμεταδόθηκε ζωντανά από την τοπική ιστοσελίδα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας κι έτσι δόθηκε η δυνατότητα σε κάποιο κόσμο που την παρακολούθησε live, να σχολιάσει και να θέσει ερωτήματα μέσω διαδικτύου.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο σ. Μιχάλης Μαυρογεώργης και την κεντρική τοποθέτηση ο σ, Βασίλης Πετράκης. Οι σύντροφοι, οι συναγωνιστές και οι φίλοι του Μ-Λ ΚΚΕ που παραβρέθηκαν συμμετείχαν στην ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε μετά τις εισηγητικές τοποθετήσεις. Η κουβέντα κινήθηκε κυρίως γύρω από τις καταστροφικές συνέπειες που είχε για το λαό μας και τον τόπο το να είναι η χώρα μας μέσα στην ΕΕ.

Όλο το προηγούμενο διάστημα τα μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ έκαναν πλατιά παρέμβαση στο νησί με εξορμήσεις στα χωριά για αφισοκολλήσεις και χαρτόνια, με τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης, με τη διακίνηση της προκήρυξης και της εφημερίδας.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το