Σήμερα, Τρίτη, το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καταγγέλλει οποιαδήποτε αραβική ή παλαιστινιακή συμμετοχή σε συναντήσεις με τον Αμερικανό εγκληματία πολέμου Τζο Μπάιντεν, τον κύριο μοχλό του πολέμου της γενοκτονίας εναντίον του ακλόνητου λαού μας στη Λωρίδα της Γάζας.

Το αίμα των αθώων μαρτύρων στη σφαγή του νοσοκομείου [Al-Ahli Arab] Al-Maamadani που διαπράχθηκε από τον σιωνιστικό εχθρό στάζει από τα χέρια του Αμερικανού εγκληματία πολέμου Joe Biden και των σιωνιστών συμμάχων του.

Η απόφαση για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου εκδόθηκε από το ίδιο σιωνιστικό πολεμικό δωμάτιο στο οποίο ο εγκληματίας Τζο Μπάιντεν ήταν παρών σήμερα κατά την επίσκεψή του στους εγκληματίες πολέμου συμμάχους του.

Αυτές οι σφαγές, που ξεπέρασαν κάθε άλλη, ήταν αποτέλεσμα των εγγενών ρατσιστικών εγκληματικών τάσεων των ηγετών της σιωνιστικής οντότητας και των συμμάχων τους στην αμερικανική κυβέρνηση και την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ελάχιστος σεβασμός της αραβικής αξιοπρέπειας και ταυτότητας είναι οι Άραβες αξιωματούχοι να υιοθετήσουν μια ενιαία στάση αποχωρώντας από τη σύνοδο κορυφής της ντροπής με τον Μπάιντεν, τον δολοφόνο παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων, να μποϊκοτάρουν την αμερικανική διοίκηση, να διώξουν τις στρατιωτικές βάσεις της και να κλείσουν τις πρεσβείες της στην περιοχή. Φυσικά πρέπει να προηγηθεί το πλήρες κλείσιμο των πρεσβειών του κράτους της επιθετικότητας και των σιωνιστικών εγκλημάτων πολέμου.

Το Μέτωπο καλεί τις μάζες του λαού μας στη Δυτική Όχθη, την Αλ-Κουντς και τα εδάφη του 1948 να κινηθούν και να πυροδοτήσουν μια συνολική ιντιφάντα απέναντι σε αυτόν τον εγκληματικό εχθρό και τις αγέλες των εποίκων του που διαπράττουν σφαγές εναντίον του λαού μας και του λαού μας στη Λωρίδα της Γάζας.

Το Μέτωπο καλεί επίσης τις αραβικές μάζες να πολιορκήσουν τις αμερικανικές πρεσβείες, τις πρεσβείες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σιωνιστικής οντότητας, καθώς και τα γραφεία εκπροσώπησής τους σε όλες τις αραβικές πρωτεύουσες. Απευθύνει επίσης το ίδιο κάλεσμα στις δυνάμεις σε όλο τον κόσμο που είναι αλληλέγγυες με το λαό μας, να κλιμακώσουν τις δράσεις και τους αγώνες ενάντια στην επίθεση και ενάντια στις πρεσβείες της σιωνιστικής οντότητας, της αμερικανικής διοίκησης και των ευρωπαϊκών δυνάμεων που είναι εταίροι σε αυτή την επίθεση.

Αυτή είναι η μάχη της παλαιστινιακής ύπαρξης, της αραβικής ύπαρξης και της αξιοπρέπειας. Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές μισόκαρδες θέσεις σε αυτήν. Ο λαός μας θα παραμείνει ακλόνητος, υπερήφανος και ψηλά, υπερασπιζόμενος τη γη του και τα δικαιώματά του, την αξιοπρέπεια του αραβικού έθνους και την ουσία της ύπαρξής του.

17/10/2023

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το