Αγνώριστος ο Μάκης Βορίδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ! Αλήθεια…

15 Ιουλίου 2019

Στήλες:

Κλειδιά:

Μοιραστείτε το άρθρο
Ντυμένος με αμφίεση ορθόδοξου ραβίνου, ο κ. Βορίδης στάθηκε για λίγο έξω από το υπουργείο για να συνομιλήσει με τους δημοσιογράφους που του ζήτησαν δήλωση.«Σαλόμ σε όλους. Θέλω να επαναλάβω αυτά που είπα και την Παρασκευή, ότι αυτά τα πολύ αντισημιτικά που κάποιοι λένε ότι έλεγα παλιά εμένα δεν μ’αρέσουν. Με τον Κώστα Σημίτη είχα πρόβλημα και είχα πει κάποια πράγματα εναντίον του. Ίσως έτσι να έγινε η παρεξήγηση» δήλωσε ο υπουργός.

«Να ξαναπώ λοιπόν ότι εγώ αγαπώ το Ισραήλ, έχω δει όλες τις ταινίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ, και έχω όλα τα CD της Μπάρμπαρα Στράιζαντ», πρόσθεσε ο κ. Βορίδης, ενώ στη συνέχεια άρχισε αιφνιδιαστικά να τραγουδάει τοΧάβα Ναγκίλα, ένα παραδοσιακό εβραϊκό τραγούδι γάμου.

Ο υπουργός έκανε και μία δεύτερη ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας ότι από δω και στο εξής θα λέγεται Αβραάμ Γκόλντμπεργκ και ότι παράλληλα με την ενασχόληση του με τα θέματα του υπουργείου θα αφιερώσει τον ελεύθερο του χρόνο στην ανάγνωση του Ταλμούδ, του ιερού βιβλίου της ιουδαϊκής θρησκείας.

Τέλος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο υπουργός δεσμεύτηκε να εντατικοποιήσει τους ελέγχους στα κοσέρ φαγητά, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι έπρεπε να φύγει καθώς σε λίγες ώρες είχε να παραστεί σε μία τελετή μπαρ μίτσβα.

Πηγή: tovatraxi.com

———————————–Διαβάστε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το
Go to Top