Παναγιώτης Αρκουμανέας (Πρόεδρος ΕΟΔΥ, 31.01.2020): «Ο κορωνοϊός είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα». Γι’ αυτό σας λέμε, μένουμε σπίτι, γιατί οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Παρά το γεγονός ότι ο Αρκουμανέας έχει τοποθετηθεί πρόεδρος του ΕΟΔΥ που πλέον είναι επιφορτισμένος με το τιτάνιο έργο του συντονισμού του ΕΣΥ για τον κορονοϊό, ο ίδιος παραμένει άφαντος από τις ενημερώσεις του υπουργείου όλες τις τελευταίες ημέρες. Έχει αφήσει το βάρος της ενημέρωσης στον εκπρόσωπο του υπουργείου Σωτήρη Τσιόδρα, προκαλώντας αρκετά επικριτικά σχόλια για την εμφανή του απουσία και τη διαφαινόμενη ανεπάρκειά του.

Η επανεμφάνιση του Παναγιώτη Αρκουμανέα πάντως δεν έγινε σε κάποια ενημέρωση του υπουργείου Υγείας όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στο Instagram. Μάλιστα επιστράτευσε τη σύζυγό του και δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Εύα Αντωνοπούλου να «πρωταγωνιστήσει» σε ένα βίντεο χαμηλής αισθητικής και χιούμορ για να ζητήσει από τους πολίτες να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες μένοντας στα σπίτια τους.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το