Η ΛΑ-ΑΑΣ στα Βόρεια της Αθήνας συζητά για τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που παραμένουν επίκαιρα στις μέρες μας που η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου γράφει νέες σελίδες αμερικανοκρατίας.

Η όξυνση της αντιπαράθεσης ΗΠΑ-Ρωσίας στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο ανάβει τις φλόγες του πολέμου και προκαλεί συγκέντρωση τεράστιων στρατιωτικών δυνάμεων.

Στις μέρες της λεγόμενης αριστερής διακυβέρνησης στην Ελλάδα, οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις οικοδομούνται όχι σε μια-δύο στρατιωτικές αμερικανονατοϊκές βάσεις, αλλά στη μετατροπή όλης της χώρας σε αμερικανόνατοϊκό στρατιωτικό ορμητήριο. Με κάθε ευκαιρία υποκλίνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο μακελάρη των λαών Τραμπ, αποκαλώντας τον ανενδοίαστα «φίλο» του πολύπαθου -από την αμερικανοκρατία- ελληνικού λαού, ενώ ο Αμερικανός πρεσβευτής αλωνίζει στη χώρα μας.

Ο δρόμος του μαζικού λαϊκού αγώνα που χάραξε ο Νοέμβρης παραμένει η μόνη απάντηση στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, την ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την επέλαση του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στη χώρα.

Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2018 7:00 μ.μ.
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Χαλανδρίου
Γυφτοπούλου 2, 1ος όροφος
(επάνω από το ΚΕΠ)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το