Εδώ το φιλελεύθερο γκανιάν ανησυχεί μήπως του συμβεί το κακό και δεν έχουν κρεβάτι για την αρχοντιά του σε συγκεκριμένο ιδιωτικό θεραπευτήριο, εν μέσω πανδημίας.

Αγαπητέ Θάνο, αν τρακάρεις και τραυματιστείς, από το δρόμο θα έρθει να σε μαζέψει το δημόσιο ΕΚΑΒ και όχι το ασθενοφόρο του ιδιώτη. Αν η κατάστασή σου είναι σοβαρή και έχεις χάσει, ας πούμε, τις αισθήσεις σου, δεν θα ανοίξετε ψιλή κουβέντα για τις ασφαλίσεις, θα σε βάλουν αμέσως στο χειρουργείο του δημόσιου νοσοκομείου για να σε σώσουν.

Αλλά ακόμα κι αν έχεις τις αισθήσεις σου και σε πάνε στο ιδιωτικό για να χειρουργηθείς, αν υπάρξει κάποια επιπλοκή, πάλι στο Δημόσιο νοσοκομείο θα σε στείλουν. Ακόμα όμως κι αν δεν συμβεί τίποτα απ’ όλα αυτά και σου τύχει το κακό στη Θεσσαλονίκη θα σε πάνε στο Διαβαλκανικό, που είναι έτοιμο να τιμήσει το ασφαλιστικό σου συμβόλαιο.

Επίσης, Θάνο μου, επειδή τα διαβάσματά σου πρέπει να σταματούν στα φυλλάδια του Lidl, μάθε ότι επιτάξεις προβλέπονται σε όλες τις χώρες, ακόμα και στις μητροπόλεις του καπιταλισμού. Αγαπητέ Θάνο, οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία παλεύουν νυχθημερόν για τους ασθενείς τους, ακόμα και με το δικό σου IQ, γιατί δεν υπάρχουν διαχωρισμοί. Και κλινικά ανόητος να είσαι θα σε περιθάλψουν.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε θεραπείες και εμβόλια για τον κορωνοϊό. Για τη δική σου περίπτωση δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.

Για τη μισανθρωπία δεν υπάρχει εμβόλιο. Πρέπει να το παλέψεις μόνος σου.

Dimitris Soultas (από το fb)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το